hledat

Tags:

Sergei „Mr. udělám si vlastní produkci a bude to hit“ Barracuda v novém videoklip připomíná zlatou éru No Limit

Sdílej

Kvalitní zvuk, luxusní káry i ženy a profi videoprodukce, na to jsme u Sergeie zvaného Barracuda zvyklí. I na jižanský zvuk s autentickým rapovým projevem. Nejnovější přírůstek do jeho videografie s názvem „Mr. Sergei B“, ale může leckoho překvapit hned z několika důvodů.

Místo trapového autotunového soundu tentokrát vsadil Erik Peter na žánr „Phonk“, který čím dál tím více prosakuje do mainstreamu současného rapu. Ten je inspirovaný devadesátkovým zvukem memphisových underground interpretů typu Tommy Wright III nebo Playa Fly.

O zvuk typických rolanďáckých cowbellů, které se tady nádherně zbláznily, se ke všemu postaral sám autor. To, že produkuje vlastní beats, které i prodává, se ví nějakou dobu, nicméně kdykoliv si rapper sám dokáže zprodukovat banger, je to dvakrát tolik úctyhodné. A vůbec ti produkující rappeři, jsou podceňovanou, ale zásadní složkou hudby jako takové. Rapující producenti jsou teda většinou více na očích.

Nicméně jde o banger na první dobrou. Dope beat okořenil Sergei chytlavým konceptem, kdy střílí punchlines v repetitivní smyčce, která si pohrává s různými formami oslovení Mr. Barracudy. V klubu to bude trhat strop. Nebýt češtiny, dal by se videoklip zaměnit s čímkoliv z Memphisu nebo New Orleans. Už jen ten vojenskej outfit jak ze zlaté éry No Limit. Krása!

Tagy:
Tao Quit

https://linktr.ee/taoquit BBarak Obbama

  • 1