V Survivoru se schyluje k souboji moderátorů: Vašek Matějovský vyškolí Novotného

Vašek Matějovský si získal fanoušky v seriálu O mě se neboj
Zobrazit fotogalerii (11)
  |   zajímavost

Nová série Survivoru odstartovala už ve středu na Voyo. Pokračovat bude dnes dalším dílem. Diváci u televizních obrazovek si musí ještě týden počkat, zato předplatitelé už teď mohli sledovat show, která by měla být ještě o chlup drsnější a náročnější. Mezi soutěžícími je také Vašek Matějovský ze seriálu O mě se neboj. A pěkně školí Ondřeje Novotného!

Ondřej Novotný je česká stálice drsných reality show. Moderoval Robinsonův ostrov, předchůdce Survivoru. Nechyběl v první řadě, která se točila v Dominikánské republice, a svou úlohu plní i v té druhé.

Je sportovním komentátorem bojových a jiných sportů a své fanoušky často motivuje, aby šli za svými sny. Teď má ale v Survivoru konkurenci. Vašek Matějovský totiž není jen herec, který se objevil v seriálech Ulice a O mě se neboj. Moderuje také ranní show na Fajn radiu a lásku ke komentování současných událostí si neodpustí ani v divočině!

Survivor Česko & Slovensko nastupuje se svou druhou řadou. Tu první vyhrál Vladimír Čapek. I před rokem se natáčelo v Dominikánské republice, ve druhém kmeni se poprvé představily celebrity. 

Vašek Matějovský v sobě nezapře moderátora

Zkušený moderátor Ondřej Novotný je hlavní tváří natáčecího štábu v Dominikáně. Po boku mu stojí manželka, modelka Renata Langmannová, kterou si vzal v roce 2015. Nechybí ani dcera Meda. Jeho vtipné a trefné komentáře jsou hlavním tahákem celé show. Místem, kde soutěžící bojují o přežití, se stal dovolenkový ráj – turisty tolik oblíbená Dominikánská republika. Pro ně však nebude tak pohostinná jako pro turisty. 

Vašek Matějovský neudrží jazyk za zuby ani na televizních obrazovkách. Když se ho bude Ondřej Novotný dotazovat na hodnocení jeho výsledku v první soutěži, Vašek ho vtipně opraví, aby se zeptal lépe. Jak to vypadá, Novotný má konkurenci! Ne nadarmo Vaška označují za nového Leoše Mareše. Neočekáváme sice, že by se v kožichu objevil před vyprodanou O2 arenou, s mikrofonem v ruce mu ale slušně šlape na paty.

Změní se příští rok moderátor?

Nedávno našel Vašek štěstí v lásce, ve které se mu dlouho nedařilo. Přiznal také svá divoká léta, kdy si užil dokonce s prostitutkou. Tomu je ale konec. V náručí Karolíny je konečně šťastný. Ta ale musí počkat, až se jí její milý vrátí. 

Počkejme si, co si Vašek na Ondřeje ještě připraví! Aby to v příští sérii nevzal za něj…  

Zdroj: TV Nova, wikipedia.org, fightlive.cz

KAM DÁL: Na lovu: Kvízová dáma si získala diváky jednoduchým trikem.