Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Odveta Vémola vs. Kincl bude: Karlos dostal povolenku od lékařů, Patrik se proto vzdal majlantu

Patrik Kincl podal na Karlose žalobu.
Zdroj: Profimedia/Se souhlasem Karlose Vémoly/eXtra.cz - koláž
+ Další 4 fotografie
Oktagon

Zápas Vémola vs. Kincl? Bude! Odveta dvou rivalů se přece jen uskuteční. Původní termín zkomplikoval Karlosův zdravotní stav a z dlouho očekávaného fightu nakonec sešlo. Kincl mezitím dostal jinou nabídku, ale miliony teď kvůli Vémolovi oželil. "Chci to mít už uzavřený a vím, že by mě potom vnitřně štvalo, kdybych se rozhodl jinak," nechal se Kincl slyšet pro Sport.cz. 

Vémola vs. Kincl. K jednomu z nejočekávanějších zápasů Česka mělo dojít 30. 12. 2022 na Oktagon turnaji v O2 areně, ale když Karlos Vémola začátkem prosince skončil hospitalizovaný v nemocnici, bylo jasné, že k fightu nejspíše nedojde.

Karlose potrápily velké zdravotní problémy, které ho na čas úplně vyřadily z režimu a tréninků. "Známe Karlose, myslím si, že se vrátí a bude silnější. Bylo už několik problémů - nahoru, dolů, jak říká i sám. Všichni kolikrát mysleli, že už skončí, ale vrátil se a ukázal, že člověk to prostě nemůže vzdát, když jsou nějaký problémy," vyjádřil se k situaci pro eXtra.cz Makhmud Muradov, se kterým se Vémola na zápas připravoval.

Karlos je zpět, odveta bude

Náhradní termín byl v nedohlednu, o to spíše, když Patrik Kincl mezitím dostal příležitost bojovat v unikátním projektu organizace Oktagon s názvem "Tipsport Gamechanger", ve kterém by si mohl přijít na miliony. Jednalo se o částku tři sta tisíc eur (v přepočtu zhruba 7 200 000 korun). Nabídky se ale kvůli rivalství s Vémolou vzdal a kývl na náhradní termín odvety!
"Zúčtování je tady," oznámili promotéři zápasu na Instagramu. "Kincl si vybral. Bude to Karlos! Rozhodování mezi Tipsport Gamechanger a odvetou je u konce. Doktoři pustili Vémolu do tréninku dřív, než se čekalo, a Karlos opět ukázal, že je pravý Terminátor," dodali. Fight se uskuteční 20. května na Oktagon 43 v pražské O2 areně.

Vémola a Kincl se poprvé střetli v roce 2018, kdy si vítězství na body připsal právě Karlos. Od té doby mezi dvojicí panuje velmi vyostřený spor, který skončil i trestním oznámením. Oba dva tak půjdou do boje s jednoznačnou myšlenkou: Výhra!

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy