InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Divadlo A.Dvořáka: Jentl – drama podle povídky I. B. Singera

    pátek 17.5 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Mustang Bluesride

    pátek 17.5 19:00 - Club Highway 61 Kijevská 1474, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Došwich se proti plzeňské Slavii vrátil na vítěznou vlnu

MILEVSKO – Zase za tři body! Po poslední prohře na hřišti druhého týmu tabulky Wizards Praha se áčko Milevska rychle vrátilo na vítěznou vlnu. Dnes svěřenci trenéra Marka Jiříka přejeli na domácí palubovce jedenácté béčko Slavie Plzeň a pojistili si umístění na vrcholu celostátní divize. Ze zápasu přitom měli po prvním vzájemném utkání sezony trochu obavy, protože jim tehdy dělala Slavia problémy svou tvrdostí a urputnou obranu. Tentokrát ale Došwiháci vykročili za vítězstvím prvním gólem hned ve třetí minutě a o zisku všech bodů nebylo pochyb. Nakonec domácí dominovali v poměru 12:4, přičemž nejproduktivnějším hráčem byl Matěj Doubek se šesti kanadskými body za tři góly i asistence.

Aktuálně má Došwich na svém kontě 51 bodů po 19 odehraných zápasech a vládne divizní soutěži před posledním přemožitelem Wizards Praha. Další kolo hrají florbalisté Milevska v sobotu 4. února na palubovce třetích Goril Plzeň. Do konce základní části zbývá sehrát tři utkání.

FBC Došwich Milevsko – FBŠ Greyhounds Slavia Plzeň B 12:4

(4:0, 3:2, 5:2). Branky: 3. Kotrba, 6. Černý, 7. Řezník, 15. Doubek, 26. Doubek, 34. Keyzlar, 38. Řezník, 44. Staněk, 46. Řezník, 50. P. Dolejš, 50. Doubek, 59. Keyzlar – 35. Čížek, 37. Moller, 52. Blažek, 60. Blažek.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace