InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Expediční kamera – festival cestovatelských filmů

    neděle 28.4 16:00 - Čajovna Pod Stolem, Strakonice

  • Vernisáž výstavy modelů, obrazů a sbírkových předmětů k operaci Overlord

    neděle 28.4 14:00 - Městská galerie Vodňany, náměstí Svobody 18

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Hokejisté Tábora rozdrtili Most 7:0. Kohouti přestříleli soupeře čtyřnásobně

Kohouti se radovali proti Mostu sedmkrát. , Autor: Josef Janda

Kohouti se radovali proti Mostu sedmkrát.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Kohouti nastoupili v sobotu 28. ledna k již pátému utkání nadstavbové skupiny. Po středeční prohře na nájezdy na ledě pražské Kobry si řádně spravili chuť. Lvi z Mostu nebyli nijak divokým soustem a parta kolem kapitána Radka Seidla si smlsla na posledním týmu nadstavby 7:0. Drtivý byl i poměr střel ve prospěch Tábora 69:16. Domácí se prosadili už po 21 sekundách, kdy se trefil kapitán Seidl. Ještě v průběhu prvního dějství využil obrovské hrubky hostů Ondřej Šulek, který zařídil dvoubrankový náskok. Lvi se pak drželi více než půl hodiny, než se z dorážky prosadil Samuel Duchan. Hosté se sesypali ve třetí části, v níž dostali další čtyři branky – 7:0.

 

Gába pochytal všechny pokusy soupeře a přežil i závěrečnou půlminutu, kdy hráli hosté dvojnásobnou přesilovku. Táborští se díky drtivému vítězství posunuli na 3. místo. Kaňkou na podařeném utkání zůstalo zranění útočníka Milana Dančišina, který opustil ledovou plochu ve druhé třetině po střetu s Kamilem Charouskem, z kterého si odnesl otřes mozku. Další zápas čeká na kohouty ve středu 1. února, kdy se představí doma od 18 hodin proti páté Příbrami.

HC Tábor – Mostečtí Lvi 7:0 (2:0, 1:0, 4:0), branky a nahrávky: 1. Seidl (Hajič, Matušík), 9. Šulek (Vlček), 40. Duchan (Matušík, Hajič), 42. Kohút (Vlček, Šulek), 47. Zíb (Bahenský, Duchan), 52. Milfait (Vlček, Severa), 59. Prášek (Kohút, Hajič), rozhodčí Červenka – Žídek, Jurak, vyloučení 4:5, využití 2:0, 1 257 diváků.

HC Tábor: Gába (Dvořák) – Plášil, Hajič, Černý, Kříž, Krejčí, Hubata, Kohout – Seidl, Matušík, Prášek – Endál, Milfait, Severa – Kohút, Vlček, Šulek – Duchan, Zíb, Dančišin.

Mostečtí Lvi: Hosnedl (Tuhý) – Urbánek, Havlůj, Steinocher, Charousek, Šoustek, Hoffmann – Procházka, Kýhos, Smolka, Stříbrný, Mical, Drašar, Řehoř, Král, Pačan.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k utkání Tábora s Mostem další podrobnosti.

Trenér Tábora Aleš Krátoška se ohlédne za utkáním, přičemž nezapomene zmínit ani závěrečné sekundy, kdy kohouti bránili nulu jen ve třech.

Útočník Tábora Samuel Duchan prozradí, jak se mu podařilo v závěru druhé třetiny přidat uklidňující třetí gól mužstva. Dále promluví o své roli v týmu, do kterého přišel před měsícem.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace