Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny Olga Menzelová (46) oslavila své půlkulatiny. Vdova po Jiřím Menzelovi (†82) je stále plná energie a jako trojnásobná maminka se může chlubit naprosto fantastickou figurou. Tu dala opět na odiv. A to z radosti výsledků voleb.

„Vyhlížím světlé zítřky,“ svěřila se Olga Menzelová na sociální síti a sdílela snímek z pláže. V písku leží jen v růžových bikinách a s dalekohledem v rukou pozoruje cosi v dáli na moři. „Sjednocení. Slušnost na hrad,“ dopsala Olga, která patří k těm, kteří jsou s výsledkem prezidentských voleb, spokojeni.

A spokojeni jsou i její fanoušci, které Olga pokaždé, když sdílí snímek jen v bikinách, potěší. „Sluší moc,“ napsala jedna ze sledujících Menzelové, která na své postavě pravidelně dře. „Nejlepší trik je skvěle se vyspat, ideálně 8 hodin v kuse a pak mám takové heslo: Každodenní cvičení život ve štěstí promění. A dobrá nálada a pozitivní přístup k životu. Tohle všechno proměnit v každodenní realitu je těžká výzva,“ řekla nám nedávno Menzelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám