Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Víno, sekt i slzy tekly proudem! Na zvolení Pavla reagují Mišík, Benešová i Musil

/
  • Víno, sekt i slzy tekly proudem!  Na zvolení Pavla reagují Mišík, Benešová i Musil
    Aktualizováno - 29. ledna 2023 ● 13:08
    28. ledna 2023 ● 15:46

    Napínavější souboj o Hrad tu snad ještě nebyl a situace mezi příznivci obou kandidátů nikdy nebyly tak vyhrocené. Teď je rozhodnuto - prezidentem se stal Petr Pavel (61). Jak reagují české hvězdy na tuto zprávu?

  • 1.

    Anna John Schmidtmajerová (37)

    Někteří umělci se netajili tím, že výsledek voleb bylo potřeba zapít. Většinou to ale nebylo na žal, spíše na oslavu. Například v případě herečky Anny John Schmidtmajerové„Mám radost,“ přiznala herečka, co si před časem zahrála v Ordinaci v růžové zahradě 2 dceru Zdeňka Žáka a bojovala v ději s rakovinou.

  • 2.

    Anežka Rusevová (36)

    Anežka Rusevová, která hraje v Ulici Vendulu, také neskrývala radost. Vyfotila se se sklenkou v ruce a připsala jen tajemně: „Žijme více.“ Hashtagy ale doplnily, že se příspěvek též týká zvolení Petra Pavla do funkce prezidenta.

  • 3.

    Nela Boudová (55)

    Nela Boudová byla v sobotu večer jedním z hostů Plesu jako Brno a netajla se tím, že jedním z důvodů, proč si to hodlá pořádně užít, je i výsledek voleb. „Jdu protancovat střevíce. Dnes je důvod slavit,“ odhalila herečka, která dorazila bez partnera, ale v doprovodu kolegy Mirka Šimůnka a jeho partnerky.

  • 4.

    Roman (34) a Míša (31) Tomešovi

    Výsledky voleb nesledovali v televizi, jelikož s dětmi vyrazili do kina. Přesto muzikáloví herci Roman a Míša Tomešovi vše náležitě prožívali, když se podívali na zprávy na internetu. Zatímco on jásal, Míša měla v očích slzy. „Dojetí. Děkuju, Češi, konečně.“ 

  • 5.

    Irena Obermannová (60)

    Rozporuplné pocity má z voleb spisovatelka Irena Obermannová, která v prvním kole volila Danuši Nerudovou. U generála jí vadí komunistická minulost. Přesto ho volila také. 

     

  • 6.

    Jan Musil (55)

    K volbám se vyjádřil také moderátor Jan Musil. „Hezký večer přátelé. Zvolili jsme si nového prezidenta. Každá volba přináší emoce a názorové střety. Pokud jsou slušné je to fajn a baví mě diskutovat. Nikdy se nikdo nezavděčí všem. Nástupci Miloše Zemana gratuluji. Myslím si, že když už nic, slušnost, důstojnost a respekt se vrátí na Pražský hrad,“ pronesl a pak se vyjádřil i k Danuši Nerudové.

    Právě té totiž poděkoval za to, že k volbám přivedla hodně mladých lidí. 

  • 7.

    Lucie Benešová (48)

    Naprosto otevřeně se k volbám postavila herečka Lucie Benešová, známá z Horákových i Slunečné. „A jde se slavit! Máme po volbách,“ napsala fanouškům a vyfotila se nejen s lahví v ruce, ale také s vtipnými ponožkami, na nichž je napsáno: „Jestli tohle čteš, přines mi víno.“ Navíc v červené a bílé barvě. Ještě modrou a byla by to naše vlajka.

  • 8.

    Roman Vojtek (50)

    Herec Roman Vojtek žije v Řitce, a tak se pochlubil výsledky právě ze svého bydliště. „Modlitba vyslyšena. Řitka: účast 80%, Pavel: 77%, Babiš: 23%..“ Označil to ještě emotikony ve tvaru palců nahoru.

  • 9.

    Marta Jandová (48)

    Gratulace nové hlavě státu zaslala prostřednictvím instagramu také zpěvačka Marta Jandová.

  • 10.

    Adam Mišík (25)

    „Pět let uběhlo mezi těmito dvěma fotkami. Tehdy jsem ještě panu Generálovi řekl, že by bylo skvělý, kdyby jednou kandidoval a jsem moc rád, že se to vyplnilo. Jste frajer, Pane Prezidente,“ neskrýval nadšení Adam Mišík a pochlubi se dvěma společnými fotkami s Petrem Pavlem.

  • 11.

    Beata Rajská (60)

    Slov neni třeba,“ zůstala stručná návrářka Beata Rajská. S výsledkem voleb byla spokojená.

  • 12.

    Jitka Schneiderová (49)

    „Jezulátko ví, co dělá! Kamarád, který žije v zahraničí mi napsal : 'Konečně je Česko plnohodnotnou součástí západu a Evropy!'“ napsala na instagram herečka Jitka Schneiderová. A dodala ještě, že je šťastná.

      

  • 13.

    Tomáš Třeštík (44) a Eva Decastelo (44)

    „Tuhle flašku nealko sektu jsem si dlouho nechával na nějakou zásadní příležitost. Tvl, já jsem tak pyšnej, tak šťastnej, tak dojatej, tak uklidněnej a tak spokojenej,“ radoval se na sociální síti fotograf Třeštík spolu s partnerkou Evou Decastelo. A jelikož prý jindy nepijí, neměli ani správné skleničky na sekt. Ale očividně jim to nevadí.

  • 14.

    Agáta Hanychová (37)

    Dcera Veroniky Žilkové Agáta Hanychová se výsledky voleb dozvěděla zřejmě na masopustu, kam vzala dcerku Miu. Ač vyhrál Petr Pavel, ona se netajila tím, že volila jeho protivníka Andreje Babiše. Přesto vypadala, že se tím netrápí. „Ať žije demokracie,“ napsala si k jednomu záběru ze stories.

  • 15.

    Radek Banga (40)

    „Je to tam!!!!!!!!! S kým jiným bych měl slavit vítězství generála Pavla ve volbách než s mojí milovanou manželkou,“ napsal zpěvák Radek Banga ke společné fotce se ženou Veronikou ze štábu vítězného kandidáta. Na snímku zachytili dokonce i Ivu Hüttnerovou.

  • 16.

    Honza Dědek (50)

    Přímo ve štábu pak slavil i moderátor Honza Dědek, rovněž ve společnosti své partnerky. Sdílel dokonce záběry z toho, jak zde zazněla česká hymna. „Jsem moc rád, že jsem u toho mohl být,“ dodal.

  • 17.

    Hudební divadlo Karlín

    Volební štáb ale není jediným místem, kde se slaví. „Hudební divadlo Karlín zapíjí ,Republikou‘ nového PREZIDENTA, za kterého se konečně nemusíme stydět!“ radovala se herečka Lucie Chlumská. Spolu s ní je na fotce i Tereza Hálová či David Gránský.

  • 18.

    Šimon Bilina (27)

    „Je to tam. Taková ta nepopsatelná radost. A 14 dní všichni slavme a tančeme. Jsme jedno. A přesně tak, jak generál Pavel říká, není poražených ani vítězů. Jak teď po volbách, tak i v životě jde stejně jen o nacházení toho, co nás spojuje, ne to, co nás rozděluje. A dodržíme to,“ napsal moudře na instagram Šimon Bilina alias Adam »Haďák« Hruška ze seriálu ZOO. S prezidentským kandidátem měl možnost se sejít osobně, dokonce si spolu dali i pivo.

  • 19.

    Lukáš Adam (30)

    První gratulace přicházely i v momentech, kdy ještě nebyly sečteny všechny hlasy. Například muzikálová hvězda Lukáš Adam, co si zahrál menší roli i v seriálu Slunečná, sdílel společnou fotku s generálem Pavlem.

  • 20.

    Petr Ludwig (36)

    Poměrně drsně se nad průběžnými výsledky radoval i autor knihy Konec prokrastinace Petr Ludwig. Volební účast zřejmě zkrátka neodkládal…

  • 21.

    Zdeněk Hruška (51)

    Herec a dabér Zdeněk Hruška měl také celou dobu jasno, koho na Hradě touží vidět. Během sčítání hlasů prozradil, že se cítí jako před premiérou. „A je vymalováno,“ radoval se nad výsledky představitel plastického chirurga Getze v Ordinaci v růžové zahradě 2.

  • 22.

    Linda Finková (54)

    S výhrou Petra Pavla je očividně spokojená i zpěvačka a hlasová koučka Linda Finková, exmanželka Richarda Genzera. Dokonce už začala slavit.

  • 23.

    Lukáš Hejlík (43)

    Raduje se také herec a gurmán Lukáš Hejlík. „Není slov! Ale vlastně ano, díky, díky, díky. Každopádně mysleme i na lidi, kteří volili jinak. Jo, skvělý, právě teď to v televizi říká náš nový prezident,“ uvedl na instagramu, kam přidal fotku se svou krásnou ženou.

  • 24.

    Iveta Kořínková (38)

    Moderátorka Novy Iveta Kořínková se vyjádřila na sociální síti stručně, ale jasně. „Nový prezident.“ Tak zněl popisek k fotce generála Pavla. A vše už doplňovaly jen emotikony ve formě spojených rukou.

  • 25.

    Dagmar Havlová (69)

    Fialovými srdíčky reagovala na zvolení nové hlavy státu bývalá první dáma Dagmar Havlová.

  • 26.

    Městské divadlo Brno

    Gratulaci zaslalo také Městské divadlo Brno, jež sdílelo fotku souboru právě s novým prezidentem Pavlem.

  • 27.

    Tamara Klusová (34)

    I když měla původně problém si mezi kandidáty vybrat, nakonec se Tamara Klusová postavila na stranu generála Pavla. „Gratuluju celé naší krásné zemi,“ uvedla na svém instagramu.

  • 28.

    Shopaholic Nicol (33)

    Moderátorka a influencerka Shopaholic Nicol sdílela video, kde má na sobě tričko s nápisem Generál.

    „Tak šťastná,“ okomentovala ho radostně. Ale hned si to slízla, že údajně video zveřejnila až ve chvíli, kdy je všechno jasné. „Jakože aby se zbytečně nedělalo zle, když se ještě nevědělo?“ Kritiku ale rovnou zamázla nejen Nikola, ale i další sledující. Upozornili na to, že Pavla podporovala již od samého začátku…

  • 29.

    Tereza Brodská (54)

    „Tak teď už můžu napsat: S panem prezidentem!!!!! Uáááááá!!!!!“ napsala ke společné fotce s Petrem Pavlem Tereza Brodská, očividně nadšená z toho, jak volby dopadly.

  • 30.

    Daniel Bambas (42)

    „Hrdost, vděk, naděje. Mezi prvními slovy zvoleného prezidenta zazněla ,pokora‘. Tohle je dobrý a strašně důležitý den pro Českou republiku. Děkuju nám,“ napsal procítěně herec Daniel Bambas, známý nejen z Velmi křehkých vztahů, ale též z nekonečné Ulice, kde hraje postavu Mirka.

  • 31.

    Leona Machálková (55)

    Stejnou fotku zvolila i Leona Machálková, když se radovala nad tím, jak volby dopadly. Jeden její fanoušek jí pak v komentáři sdělil, že mají zkrátka oba skvělý vkus.

  • 32.

    Jak dopadly volby?

    Video
    Video se připravuje ...

    Hymna ve štábu Petra Pavla: Ať žije prezident Pavel, radoval se zpěvák Ruml. ČTK / Blesk Zprávy

    Fotogalerie
    149 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 51

yokky: 🆒🆒🆒🆒­🆒🆒🆒😂😂😂­😂😂😂😂👍👍­👍👍👍👍👍😢­😢😢😢😢😢

(29. 01. 2023 14:50)

yokky: 👎👎👎👎­👎👎👎👎👎👎­😪😪😪😪😪😪­😪😪😪😪💰💰­💰💰💰💰💰💰­💰💰💩💩💩💩

(29. 01. 2023 14:50)

yokky: 🆒🆒🆒🆒🆒🆒👍👍👍👍👍👍👍👍vidm to v mlze😢😢😢😢😢😢😢

(29. 01. 2023 14:48)

Tomasj: rádoby demokraická elita volí předsedu ZO KSČ, vojáka z povolání kolaborantské ČSLA a první dámou udělali politručku, členku KSČ, absolventu vojenské politické akademie klementa gotwalda. Demokracie je o perzekuci totalitních elit z koalice KSČ+­SSM+SN­B+STB+­VUML+S­ČSP+ČS­LA A ne o jejich volbě do politických funkcí od Hradu po zastupitelstev obcí

(29. 01. 2023 10:55)

jasnavolba: tom999! ty jsi unikát tuposti napsat že se její syn budí strachem s Babišr muže napsat jen *** těžkého kalibru!nebo uchyl! Jinak k porážce Babiše dalo se to očekávat kdy se propojila pravi­ce,sle­penec­,senát­,kul­turní verbež,bývalý politici spíš kmotři,tuneláři novi­náři,­tele­vize,­poli­tolo­gové! nás těší že jak hluboce jmenovani klesli od r 1948 Gotwallda zvolili na hrad komu­nistu,­komu­nistku Moskvy při pomyšlení jak stará vydra Němco­vá,Vys­trčil,­Drahoš­,Fia­la,Pe­káro­vá,Čer­nocho­vá,pi­ráti,­lidov­ci u těch jsme to věděli dávno mají v krvi kolaboraci,kulturní pakáž hází soudruhovi svuj hlas nás utvrzuje že Babišje lepší my jsme lepší než jmenovaný hnuj!

(29. 01. 2023 09:30)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy