Hlavní obsah

Hokejoví útočníci Rohlík a Rouha prodloužili smlouvy s Pardubicemi

Útočníci Ondřej Rohlík a Michal Rouha budou pokračovat v hokejové kariéře v Pardubicích. Jednadvacetiletý Rohlík prodloužil smlouvu o dva roky s opcí. Stejně starý Rouha podepsal nový roční kontrakt. Oba v této sezoně nastupují v prvním týmu v extralize i v první lize za záložní tým Dynama.

Foto: HC Dynamo Pardubice

Ondřej Rohlík a Michal Rouha oznámeni v Pardubicích.

Článek

Pardubický odchovanec Rohlík v extralize odehrál v tomto ročníku osm zápasů a připsal si jednu asistenci. V šesti utkáních v první lize zaznamenal tři body za gól a dvě přihrávky. V domácí nejvyšší soutěži má na kontě celkem 114 utkání, 11 branek a 10 přihrávek.

"Ondra v letošní sezoně prakticky patřil do základní sestavy A týmu, nicméně ho zbrzdilo zranění. Rozhodl se spojit další roky své kariéry s naší organizací a my jsme přesvědčeni, že u nás dostane prostor. A je na něm, jak velký ten prostor bude," řekl klubovému webu sportovní ředitel Dynama Dušan Salfický.

Rouha v tomto ročníku v 11 duelech za první tým Dynama zaznamenal jednu přihrávku. V druhé nejvyšší soutěži sehrál odchovanec Spartaku Choceň 32 utkání a dal šest gólů. V extralize dohromady nastoupil v 16 zápasech s bilancí 0+1.

"Michal Rouha je mladý perspektivní hráč, který si získal svou roli v B týmu, zahrál si ale i v A týmu. Věříme, že bude pokračovat ve svém rozvoji a pomůže nám v další sezoně v obou našich seniorských týmech," doplnil Salfický.

Reklama

Související témata: