Jak na investování podle Rozbitého prasátka a velká noční jízda Lindsey Vonn. Čtěte zprávy týdne

Pravidelný přehled zpráv je tady. Co zásadního se u nás i ve světě v uplynulém týdnu odehrálo? Čtěte nebo rovnou poslouchejte v podcastu Weekly.

Filip HouskaFilip Houska

newsletter-photo-4

Foto: Joerg Mitter/Red Bull Content Pool / Rozbité prasátko

Lindsey Vonn a Jakub Dvořák

0Zobrazit komentáře

S nedělním večerem přichází už tradiční rekapitulace článků, které jsme pro vás v uplynulém týdnu publikovali. Ve výběru nejzásadnějších zpráv i nejčtenějších článků se dostaneme jak k podcastu s autorem projektu Rozbité prasátko, který se věnuje investování, tak k zajímavému rekordu, který stanovila legenda alpského lyžování Lindsey Vonn na jedné z nejnáročnějších sjezdovek planety.

Hned na úvod vám nabídneme i komentář Luboše Kreče o novém prezidentovi. Zrekapitulujeme uplynulý rok streetwearového obchodu Footshop. Podíváme se na příběh, který stojí za jednou z nejelegantnějších sprchových hlavic v Silicon Valley. Připomeneme velký hudební krok Justina Biebera, ze který dostal miliardy. A také doporučíme rozhovor se zakladatelem serveru Voxpot.cz Vojtěchem Boháčem, který je na Ukrajině.

Ostatní zásadní články za minulý týden najdete níže. Nyní přejeme příjemné čtení nebo poslech skrze podcast Weekly. Sledovat nás můžete na sociálních sítích včetně Instagramu, kde se o novinkách můžete dozvědět ve vizuální formě.


Nejzásadnější zprávy týdne


Podcast

Zásadní zprávy z uplynulého týdne si můžete pustit i jako audioverzi ve formě podcastu Weekly. Jeho součástí je i rozhovor, tentokrát s Jiřím Vyskočem, výkonným ředitelem rozvoje leteckého obchodu Letiště Praha, se kterým jsme si povídali také o tom, jaké přímé lety z hlavního města nás čekají a jak je na tom situace s turistikou.

Všechny podcasty Weekly si můžete pustit i na Spotify, Google Podcasts a Apple Podcasts. K dispozici jsou i přímo na cc.cz/podcasty.


Nejčtenější články týdne

Stačí jeden akciový index a do konce života nemusíte nic dělat, říká autor Rozbitého prasátka

Proč ve dne, když v noci je to větší akce. Lindsey Vonn jako první žena sjela nejnáročnější trať světa

Zkusil ji ve fitku a hned do ní investoval. Teď milovanou sprchu Tima Cooka kupuje startup s bidety

Lepší prodat než držet. Justin Bieber se vzdal práv na své skladby, inkasovat měl miliardy

Zdravý člověk je pro byznys nezajímavý, říká výživový specialista. Okamžitá řešení v jídle neexistují

Generálova košile. Petr Pavel jde s módou, aniž by o tom věděl, flanelka je podle Vogue trendem roku


Doporučujeme

👾 Jana Sedláková v seriálu Karlínských 20

  • Když se ostatní probouzí, mám půlku práce hotovou, říká právnička, které kdysi platili i ve vejcích. Čtěte celý rozhovor.

🇺🇦 Ze snů jsou horory, poslal bych sem Babiše

🥘 České gastro bude stále bojovat o přežití

  • Obědy v pracovní době nebudou dostupné všem a střední třída bude podniky navštěvovat o poznání méně, píše Jan Horešovský. Čtěte celý komentář.

🗓️ Sportovní sponzoring v České republice

Diskuze (0)

Novinka

Anonym