InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Divadlo A.Dvořáka: Jentl – drama podle povídky I. B. Singera

    pátek 17.5 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Mustang Bluesride

    pátek 17.5 19:00 - Club Highway 61 Kijevská 1474, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: V jihočeském derby Králové zdolali mega favorita

PÍSEK - V neděli 29. ledna se v rámci 32. kola hokejové ligy juniorů hrálo u Otavy jihočeské derby. V tabulce s 28 body sedmí písečtí Králové hostili lídra skupiny Západ - českobudějovický Motor, který nasbíral 65 bodů a byl tedy v derby jasným favoritem. Ale jak se říká, derby favorita nemívá a to byl právě tento případ.

Liga juniorů – skupina Západ
IHC Králové Písek - HC Motor České Budějovice 4:2 (0:0, 2:0, 2:2)
Branky a nahrávky: 25. Řehoř, 26. Dubský (Cháb, Cícha), 58. Cháb (Dubský), 60. Cícha – 47. Hála (Vavřík, Kříž), 50. Eremiáš (Putz, Březina)
Rozhodčí: Trnka - Hradil, Teršíp. Vyloučení: 6:10. Využití: 0:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 109
Písek: Korytar – Polák, Eichler, Lechnýř, Velíšek, Šipla, Cícha, Čunát – Kaiser, Šindelář, Reiser, Sládek, Dubský, Mikeska, Řehoř, Hořejší, Sabiniok, Cháb, Hlaváček, Fencl
Motor Č. Budějovice: Cinka – Gajdolín, Březina, Hail, Willmann, Placek, Dvořák – Sochor, Kotous, Humeník, Eremiáš, Kříž, Remeš, Turek, Hála, Vavřík, Putz, Drančák

V první třetině oba týmy poctivě bránily, nikdo si nevytvořil vyloženou šanci, gólmani byli téměř bez práce a diváci gól neviděli.
Úvodní branku vstřelili domácí ve vlastním oslabení a za další minutu už vedli 2:0. To byla pro naděje Motoru studená sprcha, z které se do konce druhé třetiny nevzpamatovali.
Hostům pomohla druhá přestávka, v které zřejmě nabrali nové síly. Po šesti minutách snížili na 2:1, v polovině třetího dějství vyrovnali na 2:2, byli znovu ve hře a na světě závěrečné drama. Dvě a půl minuty před koncem třetí části na sebe vzal zodpovědnost Filip Cháb, který strávil většinu mládežnických let právě v Motoru, prostřelil hostujícího gólmana a písecká střídačka byla na nohou. Za stavu 3:2 nezbývalo českobudějovickým borcům nic jiného, než hra bez brankáře. K té také přistoupili a v čase 59:15 jim čtvrtým gólem do prázdné branky nechal dopít kalich hořkosti do dna Matyáš Cícha. A velký favorit s trenérem Karlem Herrem, kterého hokejoví fanoušci znají z působení u píseckého Áčka, byl definitivně na kolenou.

 

 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace