Výklad tarotových karet na tento týden: Blíženci, odhoďte všechny své masky, Panny, Trojka mečů je kartou smutku

Výklad tarotových karet na tento týden: Blíženci, odhoďte všechny své masky, Panny, Trojka mečů je kartou smutku
Není nic špatného na tom podívat se do své budoucnosti a třeba se na ni také trochu připravit. A že nevíte, kde začít? Pojďte nahlédnout do karet tajuplného tarotu, který nám pomaličku poodhalí, co nás čeká a nemine.

Beran (21.3. – 20.4.)

Využijte všechny své zkušenosti a dovednosti na maximum. Královna disků vás ve vaší snaze bude podporovat a pomůže vám dostat se přesně tam, kde chcete být. Jedná se o kartu založenou na logice, proto byste měli být přístupní a otevření všem novým myšlenkám, zvlášť těm kreativním a nebát se přiznat si své chyby. Nebuďte tvrdohlaví a poučte se ze svých chyb.

Býk (21.4. – 20.5)

Nekopejte kolem sebe a nevztekejte se, že se vám něco nepodařilo. Porážky k životu jednoduše patří, a vy už jste natolik vyzrálí, abyste je dokázali v klidu přijmout a s chladnou hlavou vyřešit. Místo vyčítání zvolte novou strategii, kterou vám nabízí Pětka mečů. Zamyslete se pořádně nad tím, proč se stalo to, co jste nechtěli, aby se stalo. Tato strategie se vám nakonec bude jevit jako vítězná!

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Ukažte všem ostatním, kdo ve skutečnosti opravdu jste a odhoďte všechny své masky. Nemáte důvod se před nikým skrývat a nic někomu nalhávat. Buďte jednoduše sami sebou tak, jak vám radí Královna mečů. Uvidíte, že se vám neskutečně uleví. Nepodřizujte se přáním ostatních a začněte žít takový život, jaký si jen přejete!

Rak (22.6. – 23.7.)

Každý pád znamená, že se musíte znovu zvednout, a to vše vás jen a jen posílí. Pětka disků s sebou přináší soužení a trápení, a to zejména ve vztahu. V tyto dny se o svém partnerovi možná dozvíte něco, co vás nepříjemně překvapí a povede až ke konci vztahu. Připravte se však také na období nouze a nejistoty, a to převážně materiální. Nezoufejte ale, bude líp.

Lev (24.7. – 23.8.)

Karta Vozu vám tento týden přináší novou energii, a vy tak do něj pomyslně naskočíte a úspěšně s ním projedete celý týden. Snažte se ve svém povolání trochu více prosadit a ukažte vedení, že také dokážete úspěšně dotáhnout jednotlivé projekty do konce. Ve vztahu vás čeká zajímavé osvěžení, pokud jste single, můžete se těšit na nové objevy.

Panna (24.8. – 23.9.)

Trojka mečů je kartou smutku. Čeká vás nějaké odloučení, dočasné i trvalé. Může se však jednat i o to, že se natrvalo rozloučíte s nějakou věcí, která vám přirostla k srdci. Pozor si dejte zejména ve vztahu na třetí osobu, která vám bude chtít uškodit. Nebuďte však zbytečně žárliví, to by mohlo vztah i ukončit.

Panny dejte si pozor na třetí osobu, která by mohla ohrozit váš vztah, Zdroj: William Perugini/ Shutterstock

Váhy (24.9. – 23.10.)

Tento týden nebudete úplně vynikat zejména v komunikaci, proto pokud vás čekají nějaké pracovní schůzky, raději se stáhněte do ústraní. Snažte se vyhnout u svých nejbližších vyčítání nebo dokonce i nadávkám, později byste toho mohli hořce litovat a vytvořili byste si tak zbytečně mrazivou atmosféru doma i na pracovišti. Princ mečů vás varuje i před vaší lehkovážností.

Štír (24.10. – 22.11.)

Eso pohárů je symbolem lásky, porozumění a partnerského vztahu. Nezadaní se v tyto dny mohou radovat, jelikož narazí na osobu, která významně promění jejich život. Dejte si však pozor na to, aby příval nové lásky neodešel tak rychle, jak také přišel. Nový vztah opečovávejte a uchovávejte si ho. Kromě lásky s sebou esa přinášejí i další nové příležitosti a zkušenosti.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Stojíte před důležitým rozhodnutím, a právě tyto dny jsou vhodné k tomu, abyste jej konečně "rozsekli." Dvojka mečů vás dovede k úspěšnému vyřešení všech sporů, které vás již delší dobu trápí, a to jak na pracovišti, tak doma. Složte veškeré své zbraně a přijměte i vy omluvu. Přinese vám to duševní klid.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Tento týden budete neustále v pohybu a Kolo štěstí vám přinese samý úspěch. Ke všemu zkuste přistupovat tvořivě a s nadšením, i díky tomu se vám bude ve všem dařit, a to zejména na poli pracovním, kde budete doslova zářit. Nebojte se, všichni si toho všimnou a odměna vás nemine. Pokud vás čekají nějaké změny, tato karta vám je pomůže pochopit a sžít se s nimi.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Není vhodná doba na to, abyste se pouštěli do nových projektů, raději se stáhněte do pozadí a promyslete si všechny své následující kroky. Čtyřka mečů vám radí, abyste si spíše odpočinuli a věnovali se sami sobě. Záležet si dejte zejména ve vztazích u lidí, na kterých vám záleží. Bohužel nebudete mít moc sil na to cokoli řešit, proto vše nechejte jen tak plynout.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Pětku holí lze chápat jako varovnou kartu a pobídnutí k opatrnosti. Zároveň vás v tyto dny čeká nějaké důležité rozhodnutí, proto byste jej neměli dlouho odkládat. Při rozhodování použijte selský rozum a jednejte intuitivně. Práce vás nebude moc bavit, dokonce k ní budete cítit odpor, pojměte to však jako výzvu.

Zdroj článku:
  • Autorský text