Hvězdy ve štábu Petra Pavla: Jak reagovaly na vítězství a kdo děkoval Babišovi?

Volební štáb Petra Pavla 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. ledna 2023 11:00

Česko má po uplynulém víkendu nově zvoleného prezidenta, je jím Petr Pavel. Z obou finalistů volby to byl on, kdo se mohl spolehnout na větší podporu slavných osobností.

Ve volebním štábu v pražském Fóru Karlín se tak mezi podporovateli objevili moderátor Honza Dědek, herečka Patricie Pagáčová, herec a režisér Jiří Mádl, hudebník Janek Ledecký nebo textař Michal Horáček.

Dorazila také herečka Dana Morávková s manželem Petrem Maláskem. "Když je člověk hrdý na to, že je Čech! Gratulujeme a přejeme hodně štěstí, pane prezidente!" vzkázala prostřednictvím instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dana Morávková (@danamoravkovaofficial)

Přímo na místě sledovala sčítání výsledků také zpěvačka a herečka Anička Slováčková. "Gratuluji Vám, pane prezidente! A gratuluji a děkuji celému Vašemu týmu! A moc vám všem držím palce!" napsala na sociální síti.

Z výsledku byl nadšený také Aleš Háma. "Děkuju! A hodně štěstí a sil, s tímhle národem to nebudete mít úplně jednoduchý, pane prezidente! A dík, pane Babiši, za férový uznání stavu a gratulace vítězovi... No a my se uklidníme a užijeme si klid, rozvahu, řád a důstojnost na Hradě," uvedl moderátor.

Témata: Petr Pavel Dana Morávková Aleš Háma Anna Slováčková