Vévodkyně Meghan má využít slabiny Karla III. k pomstě

V Británii jsou odborníci přesvědčeni, že vévodkyně Meghan se rozhodla dokonat pomstu. Údajně se chystá zničit přímo krále Karla III., a to díky tomu, že našla jeho slabé místo. Řeč je o jeho mimomanželském poměru s tehdejší Camillou Parker Bowlesovou.

Vévodkyně Meghan se neštítila ponížit svého otce ani své přátele, řekl dle britského deníku Express královský autor Tom Bower:

„Meghan lidi zavrhuje kvůli jakékoliv slabosti, je to taková její specialita. Stejně jako ponížila vlastního otce, ublížila své rodině a několika přátelům, chce se pomstít i příbuzným Harryho za domnělé urážky vůči její osobě. Vévodkyně totiž umí vycítit lidské slabiny na míle daleko a z krále Karla III. jeho zranitelnost přímo srší.“

Upozorňuje na to, že Meghan je nyní zcela určitě zaměřená přímo na samotného vladaře. Pokud se Meghan a Harry nedočkají omluvy ze strany monarchie, předpokládá se další krok ze strany Meghan. Pár chce, aby celá rodina kapitulovala a omluvila se.

Mírový summit, o kterém král přemýšlí, odborníci absolutně nedoporučují. Král Charles by možná chtěl žalobou na smír odvrátit další obvinění ze strany Sussexů, ale podle pana Bowera by to ohrozilo jeho popularitu u Britů, z nichž většina má o Harrym a Meghan špatné mínění. Tom Bower poradil králi Charlesovi, aby upustil od svého poslání získat svého syna zpět.

Jiní královští odborníci tvrdí, že vévoda a vévodkyně ze Sussexu zůstanou po týdnech tvrzení a odhalení mimo pozornost veřejnosti.

Zdroj: Express.co.uk, Netflix-news, Instagram