Můj kousek štěstí

Nejvíc sexy chlap na světě

Můj kousek štěstí

James Bond s nadvakrát zlomeným srdcem.

Jeho život je plný vzletů i pádů. Dětství bez rodičů jej naučilo vážit si spokojené rodiny, kterou se mu podařilo vybudovat.

Oslnivý titul nejvíce sexy muže na světě mu udělil magazín People v roce 2001. „Jsem nejvíc sexy na světě. To je úžasné, ale co s tím?“ krčil tehdy rameny Pierce Brosnan (69).

Ocitl se v dobré společnosti, totéž ocenění získali například Sean Connery (†90) anebo Brad Pitt (59). Leč Brosnan stroze prohlásil, že ta cena nevypovídá vůbec nic o jeho vlastnostech, zaměřuje se výhradně na vzhled, což je podle něj povrchní.

Jeho život přitom připomíná romantický film. Narodil se v Irsku devatenáctileté matce, která odešla do Londýna krátce poté, co ji opustil Piercův otec. Chlapečka vychovávali

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden