Dyche se po necelém roce vrací do práce, v Evertonu nahradil Lamparda

30.01.2023, 15:25
Aktuality

Přesně týden byl bez manažera anglický Everton. Liverpoolský klub je v krizi a nedávno byl odvolán Frank Lampard, jeho povinnosti pak dneškem oficiálně přebírá Sean Dyche...

Toffees získali ze dvaceti zápasů jenom patnáct bodů a v tabulce Premier League jsou předposlední. Z posledních osmi duelů vytěžili pouhé dva body, Lampardova pozice byla v ohrožení už několik týdnů a jeho působení v Goodison Parku definitivně skončilo po prohře na půdě West Hamu.

Číslem jedna na seznamu vedení Evertonu byl Marcelo Bielsa a minulý týden dokonce přicestoval do Anglie, kde pokračoval v jednáních. Ta byla podle tisku pozitivní, přesto se někdejší kormidelník Leedsu United nakonec rozhodl odmítnout.

51letý Dyche za sebou má angažmá ve Watfordu a Burnley, s Evertonem podepsal kontrakt na dva a půl roku.

"Stát se manažerem Evertonu je čest, společně se svým týmem jsme připraveni tomuto skvělému klubu pomoci zpět na vítěznou vlnu. Znám fanouškovskou základnu Evertonu, jsme připraveni a fanouškům hodláme dát to, co chtějí," prohlásil Dyche.

Autor: Tomáš Pavlík / evertonfc.com

Komentáře (281)

Přidat komentář
SunFells

Ale pro nás problém.

Reagovat
ashburtongrove

Survey Time: Zachrání Everton v PL? ano- ne-

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Nás nezachrání už nic.

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
Freedo

Je to kvalitní kouč, ale když se zamyslím, koho by mohli stáhnout pod sebe, tak fakt nevím. Wolves, Leeds, Leicester, WHU jsou všechno lepší týmy. Forest taky bude dál bodovat. Musím dát Pokud by Everton podepsal 2-3 kvalitní posily na deadline day, tak bych to musel předhodnotit, ale to se asi nedá čeka.t

Reagovat
jmj.mirasek

Reagovat
AnthonyR

Jo, ale s herním projevem tady toho pazgřivce z toho nikdo radost mít nebude.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kucka

asi by zasloužili padáka a pročištění kádru v Champu, takhle se ještě dlouho budou plácat dole

Reagovat
John Obi Mikel

Takový padák a pročištění ne vždy pomůže. Viz Sunderland, kteří pak spadli znovu.

Reagovat
Nizzie

Tak ono hodně záleží na majiteli a tak dále, což tady v případě Evertonu to má skutečně takový trochu Black Cats nádech.

Reagovat
Beči

Ono by se taky ale klidně mohlo stát, že už se pak z Champu dlouhodobě nevyhrabou, popřípadě spadnou ještě níže. Už se to stalo mnoha kdysi slavným týmům.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
KingMaster13

V Evertonu není co zachránit

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Messiáš

Reagovat
kattos

Reagovat
Manik...

Reagovat
Zaschrona

@FabrizioRomano EXCL: Everton have submitted a bid to sign Conor Gallagher from Chelsea. It’s £40m proposal plus £5m add ons. Chelsea will make a decision soon as there are also other clubs interested in Gallagher — and player has to decide his future too.

No, bylo by pěkný vyměnit Gordona za Gallaghera, ale takoví blbci v Chelsea snad být nemohou. Ani nevím, proč by k nám měl Gallagher chtít chodit...

Reagovat
Busby babes

ja bych teda byt Chelsea tohle bral. Vsak Gallagher uplne nevypada, ze by mel na to hrat nejak zaklad v top tymu, ne? a pokud mi za hrace, co vidim spis jako backup nekdo nabidne 45 mega...

Reagovat
Svatej

davalo by smysl to vzit, dokud ma hodnotu.

Ale i tak bych se nebal si ho nechat, podle me ho prostě jen nevyuzivame správně..

Reagovat
Taiger

Reagovat
vitasrp

Otázkou je, jestli ho vůbec dokážeme dobře využít. Ideální pozice je pro něj podhrot v 3-4-3 nebo osmička v 4-3-3, jenže je profilově podobný (ne samozřejmě stejný) Mountovi, je to z jeho strany hodně o energii, napadání, běhání plus teda zakončení, jenže oproti Mountovi má o dost horší techniku.

Jako squad player je ale velmi dobrý, jenže když ti za něj někdo nabídne 45 mega liber.. No, nevím.

Reagovat
Zaschrona

Na základ v top týmu možná ne, ale na základ v Evertonu by teda měl určitě.

Je to samozřejmě typ nabídky, kterou udělá zoufale vedený klub bez pořádného skautingu, ale je to typ hráče pro fotbal, který čekám od Dyche a při nejhorším v případě sestupu asi neproděláme.

Reagovat
Busby babes

vsak jo, pro vas asi posila fajn, proc ne. myslel jsem to tak, ze pro Chelsea je to taky vyborna nabidka. spousta penez za hrace, ktereho se stejne vyhledove budou chtit zbavit.

Reagovat
Zaschrona

Jako je fakt, že by jim to asi vyřešilo jakékoliv problémy s FFP, jestli teda hodlají ještě kupovat Enza za 120.

Stejně by to ale byla sranda, nová verze Jeffa Hendricka, aneb defenzivní AM do 4-4-1-1, tak by to byl Gallagher za 45 mega.

Reagovat
kissak

Hendricka vám klidně pošleme

Reagovat
kissak

Vím, že poslední roky jsou pro Tebe peklo neboť to také znám, ale nebuď stále tak skeptický.

Máte nového kouče, který je daleko zkušenější, dokonce má i lepší kádr než měl v Burnley. Letos priorita záchrana a pak se uvidí jak bude dvojice Moshiri-Usmanov nakloněna.

Reagovat
Zaschrona

No, já tu jsem sice permanentně ubrečenej, ale taky pořád může být sakra o dost hůř. Valencia ten stadion nedostavěla a Portsmouth málem zkrachoval a je asi už permanentně v nižších ligách. Pořád to je i docela dobrý, jakkoliv jsme klub, co nespadl od 50. let.

Reagovat
fenixLFC

prestup a la iwobi... za tie prachy tim co bojuje o zachrqnu moze posilnit ovela lepsie

Reagovat
Zaschrona

No, Iwobi je paradoxně momentálně možná náš nejdůležitější hráč.

Problém je, že to bychom museli mít fungující skauting, jenže ten zjevně dohlédne leda tak do Lille, kde našel Onanu a taky do Brightonu, kde bohužel zas Maupaye.

Reagovat
Freedo

No a pokud Iwobi hraje ofenzivního z té středové trojice, tak kde by hrál Gallagher? Křídlo to není, ne?

Reagovat
Zaschrona

Iwobi očekávám bude hrát levého záložníka, teď zřejmě budeme hrát 4-4-2 nebo 4-4-1-1.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vitasrp

Jednak a zároveň je to automaticky 45 mega do plusu v účetnictví, je to odchovanec, není tam žádná zbytková hodnota, co by se musela odepsat, takže to automaticky podstatně vylepší bilanci. Což tak trochu je potřeba, protože s FFP budeme zcela jasně na hraně.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kucka

Reagovat
Manik...

Reagovat
kissak

tady je alespoň v plné nahotě vidět, jak jsou mladí angláni ceněni i když nemají takovou hodnotu

Reagovat
Busby babes

zrovna na tomhle prikladu to fakt nedokazes. Ze nejdebilnejsi klub v anglii preplati to preci nedokazuje.

Reagovat
iamek

40

Reagovat
Busby babes

tohle my proste neumime no. uplne vidim ten letni prodej McTominaye za 10

Reagovat
Swarley

Kez by

Reagovat
kissak

a zase ten McTominay

Reagovat
Busby babes

protoze jdou reci o tim, ze ho prodame.

Reagovat
fenixLFC

Are you kidding me?

Reagovat
Whitemedia

Gallagher k vám nepůjde.

Reagovat
Zaschrona

Má rozum, kdyby chtěl, správně by vůbec neměl projít přes medical.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Maximm9

Vtipny je, ze v letnim prestupaku nam nekdo za nej nabizel tusim 25mega, ted hraje pul roku strasne a naraz je mozny, ze za nej dostaneme 45mega

Konecne snad taky nekoho podojime. Bral bych to hned a otocil v tom Enzovi

Reagovat
r.mrazik

za takoveho hrace 40 mega...srandovni

uz vime,proc je everton tam,kde je

Reagovat
kissak

to snad ani nemůže projít

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Talker

Já u něj vidím problém, že ho hrajeme jako nejhlubšího záložníka, kam podle mého vůbec nesedí. Jenže ve chvíli, kdy jediný zdravý záložník je Jorginho, který ve 4-X-X teče jako ten poslední, tak není moc jiná možnost.

Za tuhle cenovku bych o tom uvažoval, byť by bylo super tam mít buyback, protože on potenciál prostě má.

Reagovat
Miguel19

Everton table £40m + £5m add ons bid for Gallagher. (@FabrizioRoma­no) #CFC

Reagovat
Busby babes

viz vejs, to je pro vas super nabidka nebo ne?

Reagovat
Miguel19

Bral bych to.

Reagovat
icka

Ja bych to bral. Ono hrat zaklad v CP a potom v Chelsea je uplne neco jineho. Muj osobni nazor je, ze to nikdy top hrac do zakladu nebude. 45mega je dobra cenovka.

Reagovat
PanAu

Pred sezonou blbost, teď bych to vzal. Bude kvalitni, ale nikdy ne úplná topka.

Reagovat
Jkb

Vidím ho rád zpět v PL, Everton mám taky celkem rád, ale přál bych mu práci pro lépe vedený klub. Pokud mu dají čas tak je schopen udělat dobrou práci, když si vezmu kolik peněz měl k dispozici v Burnley a co z toho dokázal, rozpočet na přestupy na úrovni druhé ligy a přitom dokázal sehnat hráče jako Pope, Mee, Tarkowski, dobře vytrénovat hráče pro svůj styl hry, přál bych mu i Evertonu nějakou trofej, naposledy vyhráli trofej v roce 1995, to už je hodně dlouho pro fanoušky.

Reagovat
Zaschrona

Jinak teda Dyche za mě je ok volba, moc rád ho nemám, ale nemáme teď na to hrát cokoliv jiného než naprosto poctivý fotbal s dobře organizovanou obranou a přímočarou ofenzivní strukturou s pečlivým zaměřením na standardky. Záměr s někým typu Bielsa by dával smysl během MS přestávky, teď nás nepřekvapivě vytrolloval tím, že letěl přes půl světa, aby Moshirimu řekl, že by vzal do léta rezervu a od léta teprve áčko.

Jestli to Dyche zachrání, tak je to docela kouzelník, v takhle špatné pozici jsme v únoru od příchodu Moyese do klubu nebyli. Dle čísel jsme úplně zaslouženě na sestup, naše ofenzíva je Iwobi a pár zázraků od Graye, DCL zjevně bez podpory toho sám moc neudělá. Obrana v rozkladu, plně čekám, že Dyche pošle pryč ze sestavy Coadyho a bude do zítra chtít získat posily v podstatě kamkoliv do sestavy, kvalita nám chybí všude, primárně ale útočník, křídlo, tvořivý střední záložník, krajní obránci, klidně i stoper.

Reagovat
Busby babes

tak pokud se mu podari zvednout sebevedomi toho tymu, tak kvalitu ti hraci taky nejakou maji. Rozhodne nemate jeden ze 3 nejhorsich kadru v lize.

Reagovat
Zaschrona

Brankář je dobrý, ale půlka výkopů mu letí do autu, kraje obrany zoufalé, stopeři jeden průměrák vedle druhého, střed zálohy dozadu ok, dopředu skoro nic, křídla těžký podprůměr, v útoku jen DCL, co teda letos nepůsobí nijak výborně a zoufalec Maupay.

Možná nemáme kádr papírově na sestup, ale o moc lepší teda není.

Reagovat
Busby babes

hodne z toho souvisi s tim sebevedomim. kdyz se nedari, tak se vsechno sere... koukni treba na nas, jak najdnou ti drevaci vypadaj daleko lip, kdyz se tymu dari.

Reagovat
Zaschrona

Jsi nějaký moc pozitivní na mě, u nás je vše na houby.

Ne že bych nesouhlasil, ale momentálně ti hráči tak za první půlku roku působí.

Btw prý máme od vás zájem o Elangu na hostování, z toho co jsem ho viděl, tak si ani nejsem jistý, že by to byl nějaká extra posila, on nějak extra moc dozadu nedře, ne? Pod Dychem asi půjde na LM zpátky Iwobi, tak by nám moc nepomohl.

Reagovat
Busby babes

no, porad si o vas myslim, ze jste nejhur rizenej klub v PL a docela v pici... ono to "jen" pozvednout sebevedomi je sakra tezkej ukol... ale neni to nemozne, ztracite par bodu, pul souteze do konce... cas na to to zachranit je.

Reagovat
Kucka

Reagovat
kissak

to šel Tarkowski a Coady s formou tak dolů?

Reagovat
Zaschrona

Jo, hodně, oba, ale zvlášť Coady, dle čísel jeden z nejhorších obránců v lize.

Reagovat
Zaschrona

A teda stejně je to vtipný - Lampard má ještě horší numera než Benítez a nakonec se na něj bude vzpomínat i spíš v dobrém a asi se nemusí třeba na Goodisonu bát ukázat, naopak Rafa by si asi moc neměl přát potkat žádného našeho fandu.

Podobně Gordon a Richarlison. Ještě jsem neviděl našeho fandu, co by teď nahlížel na Gordona nějak pozitivně, u Richarlisona platí úplný opak. A to je Gordon odchovanec, co prý snil o tom, že bude hrát s Bainesem. Pak nechodil na tréninky, když ho Baines měl trénovat... Ty paradoxy.

Reagovat
kissak

asi bude masakr až na Goodison koncem dubna zavítáme, jak bude Gordon hypovanej

Reagovat
Zaschrona

Nebude to mít hezký, jestli bude hrát.

Reagovat
kissak

akorát je na hovno, že zase v poslední den přestupáku bude novej manažer jako kouzelník honem rychle vybírat posily

Reagovat
fellaininho
Reagovat
Spalovač šancí

A Lampard do Chelsea?

Reagovat
mimi_united

Ten už dotrénoval, ale pundit môže byť dobrý

Reagovat
Kuba94

Podle mě tihle bývalí hráči by potřebovali spíš dělat prvně asistenta někde, jako Arteta z toho druhého pohledu posbírá zkušenosti a nebude na něj takový tlak, protože takový Rooney o kterém se taky mluvilo by dopadl stejně.

Reagovat
Swarley

Pekny, snad to Evertonu pomuze

Reagovat
Hunt

V Chelsea se s tím Fernandézem vážně zbláznili...

Jsem zvědavý, co s tím kádrem budou dělat, až za rok zjistí, že to na titul pořád není.

Reagovat
Whitemedia

lul co by se asi tak dělalo, prostě se koupí nový kádr

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
icemike

Reagovat
Euphael

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Keboto

Reagovat
TopinB

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
vilp

Reagovat
Miguel19

To co každý top tým, který chce vyhrávat trofeje.

Koupí lepší hráče..

Reagovat
Hunt

To jsem zvědavý, Američani ty kluby nemají jako černou díru, spíše naopak.

Reagovat
Agent z Melmacu

musel prísť Robert Geissen aby zistil, že celá FPP je na piču

Reagovat
sejber

Reagovat
iamek

Chelsea have submitted offer worth €120m for Enzo Fernandez. #CFC insisting on getting deal done. No outcome yet but 22yo Argentina int’l top midfield target all window, talks never stopped + focus is now to avoid summer fight

Ty vole

Reagovat
Whitemedia

Dlouho se s tím jebou, už tady měl bejt čtyři minuty.

Reagovat
VersaceChain

magor

Reagovat
kissak

ještě nedochumelilo

Reagovat
jk

Reagovat
VersaceChain

Enzo za 120 mi prijde silenost. Ocekavam vysmech, ale prijde mi to jeste silenejsi nez 100 za Antonyho

kterej je btw strasne spatnej, ale vidim tam vetsi potencial nez v tom co jsem videl od Enza (jeden velmi povedeny turnaj)

Reagovat
Whitemedia

V létě přivedeme Mbappého za trojnásobek a na částku za Enza si ani nevzpomeneš.

Reagovat
VersaceChain

Do konferencni ligy nepujde.

Reagovat
Busby babes

dobra taktika.

Reagovat
Maximm9

Neco na tom bude, co Chelsea utratila 500mega, tak jsem treba uplne zapomnel, ze nekde mame ulozeneho Lukaka za 100mega

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Manik...

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

Antony ma potencial byt 100 milionovym hracem, jen jim neni ted. Ale tohle: strasne spatnej je smesny...

Reagovat
VersaceChain

hm, a co treba davat 100 milionu za 100 milionove hrace, a ne za ty, co na to maj potencial?

Reagovat
SunFells

A hlavně za ty co ho nemají jak Antony

Reagovat
Freedo

Kolik hráčů od vás umí Antony spin?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SunFells
Reagovat
Nizzie

Reagovat
kissak

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

vsak je to uplne bezny. To same udelal Newcastle s Gordonem, to same planuje Chelsea s Enzem, to same Real treba u jejich poslednich nakupu...

Reagovat
SunFells

Reagovat
VersaceChain

Úplně běžný a jmenuješ tady Enza a Gordona co šel za polovinu. Proboha podívej se do top20 nejdražších přestupu a kolik z nich bylo za "potenciál".. Joao Felix a tím to končí, pak ještě Dembele a Sancho, ale oba měli mnohem víc za sebou než jednu povedenou sezónu v Ajaxu.

Reagovat
Busby babes

Mbappe, Grealish, Bale, Lukaku VVD... tech je. btw 3 z 20 je 15 procent. to uz neni uplne malo.

Reagovat
VersaceChain

Vážně porovnáváš tady těch 5 s Antonym

Reagovat
Busby babes

srovnavam castku zaplacenou v dobe jejich prestupu s jejich aktualni vykonnosti. Vsichni sli az po tech prestupech nahoru.

Reagovat
VersaceChain

Mbappe - 30 golova sezona, nejvetsi hvezda semifinalisty LM, zaklad (nebo rotace) Francie

Grealish - dve sezony nejvetsi hvezda tymu v PL, kreativni i golovy hrac, reprezentant Anglie

Bale - Nejlepsi hrac PL, 250 zapasu v PL, 60 golu (tady uz ti vazne nerozumim...)

Lukaku - 4 z 5 sezon 15+ golu v PL v tymu druheho sledu, posledni sezona 25 golu

VVD - to uz fakt nevim, zda u 27leteho hrace platis za potencial, rovnou Maguira si tady mohl napsat?

vs.

Antony - 2 sezony v Ajaxu, 82/25

Opravdu nevidis rozdil? Vzdyt primo tvymi priklady potvrzujes to, co pisu, takova cena by se mela platit za hrace, ktery uz rozdilovy je (jako byli vsichni tebou zmineni).

Reagovat
kissak

pokud vím tak rozdíl mezi Enzem a Gordonem je 80 m

Reagovat
J0EL

fakt ne.

Reagovat
SunFells

Není ...Enzo bude zvíře, on do toho doroste.

Reagovat
kissak

má potenciál 120 m hráče

Reagovat
r.mrazik

Antony strasne spatny samozrejme neni

Reagovat
vodka

ale 100 milionovy hrac to neni a nebude.

Reagovat
r.mrazik

v tom mas pravdu

jen proste spatny hrac to fakt neni

Reagovat
VersaceChain

[UEFA Europa League] Ajax are unbeaten in their last 8 games in all competitions (WDDDDDDD)

Reagovat
Miguel19

Díky za info.

Reagovat
Mastný Chobot

Na brehoch Amazonky žije druh žiab, v ktorom sa samce rodia 10-krát častejšie ako samice. V období párenia si preto samci nemusia vyberať a snažia sa oplodniť nielen živé, ale aj mŕtve samice. Vo vedeckom jazyku sa tento jav nazýva „Taigerov zárez“.

Reagovat
Mrvinho

Zajimave

Reagovat
REPLIKATOR

Ještě si stihne přivést Vydru

Reagovat
Whitemedia

Enzo se blíží

Reagovat
Higi

Dá se někde vsadit že Enzo i Caicedo budou 1.2.2023 hráči Chelsea?

Reagovat
Maximm9

Vsadime se spolu ? 5k, ze Caicedo nebude hracem Chelsea

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
r.mrazik

www.andrejbabischance.cz

Reagovat
Coutinho10

ve 20:13 bude FA Cup 5th Round Draw živě tu: https://www.youtube.com/watch?v=3h6b7qCb1gc

1 Tottenham Hotspur

2 Southampton

3 Wrexham or Sheffield United

4 Ipswich Town or Burnley

5 Manchester United

6 Luton Town or Grimsby Town

7 Derby County or West Ham United

8 Stoke City

9 Blackburn Rovers or Birmingham City

10 Leicester City

11 Sheffield Wednesday or Fleetwood Town

12 Manchester City

13 Bristol City

14 Brighton & Hove Albion

15 Fulham or Sunderland

16 Leeds United

tenhle ročník hodně zajímavej...dost velkých týmů už je out, takže většina zápasů nebude moc atraktivních, ale velká šance, aby někdo překvapil

Reagovat
Kinky7

Čekám že po Arsenalu a Chelsea pojedeme na Tottenham či Brighton.

Reagovat
Coutinho10

nebo na MU by nebylo špatný

Reagovat
Kinky7

Ti budou mít luton na OT

Reagovat
Coutinho10

to by mě taky nepřekvapilo no

Reagovat
Greny

Nezajímá měl nějak los FA Cupu já chci přímý přenos z Boehlyho kanclu jak losuje koho a za kolik ještě koupime

Reagovat
Miguel19

Arsenal among clubs exploring possibility of signing Jorginho from Chelsea. Italy midfielder’s contract up in summer + #CFC open to exit (may depend on Enzo Fernandez). 31yo one of options #AFC have expressed interest for. W/

@gunnerblog

@TheAthleticFC

Reagovat
Whitemedia

Odplata za Mudryka, kterou bych jen tak nezkousl

Reagovat
Side

Reagovat
Mastný Chobot

Na hosťovanie max

Reagovat
Whitemedia

Tak určitě vám pustíme na hostování hráče, který má smlouvu do června

Reagovat
Mastný Chobot

Bežná vec, presne tak sme podpísali Cédrica.

Reagovat
bbbauch

A loan fee nejakejch 5mio tenkrat ne? To je jak kdybyste ho koupili

Reagovat
Nikikrew

nikdy

Reagovat
LaVolpe

Horší než Lokonga nebude.

Reagovat
oddy

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
PanAu

Ano prosím!!!!!

Reagovat
Edgewalker

Tvl neplašte tady Snad jen zástěrka

Reagovat
Mastný Chobot

Je to dosť možné, že to je blaf. Ale neviem pre koho

Reagovat
Error

Pro nas, ze je sance se ho zbavit, a zas z toho nic nebude.

Reagovat
VasAFC

Ten Jorginho je hádam vtip ne?

Reagovat
Mastný Chobot

Asi tých možností nemáme veľa, no

Reagovat
VasAFC

Rok a pul max. Jako cisla nemá. Treba by z nej Arteta jeste neco vyzdimal.

Reagovat
Mastný Chobot

Podľa mňa je Jorginho otrasný futbalista a dúfam, že ho nepodpíšeme, ale zároveň mám dôveru v tom, že Arteta vie identifikovať, koho potrebuje a ak povie, že chce Jorginha, tak budiš. Ale teda chápať to nebudem, už vôbec nie ako "náhradu" za Caiceda.

Reagovat
SunFells

Aha, jaké čísla?

Reagovat
Side

Reagovat
SunFells

David Ornstein

@David_Ornstein

Arsenal among clubs exploring possibility of signing Jorginho from Chelsea. Italy midfielder’s contract up in summer + #CFC open to exit (may depend on Enzo Fernandez). 31yo one of options #AFC have expressed interest for. W/ @gunnerblog @TheAthleticFC

To jsem čekal, ale snad jen jako hostovačku, případně nákup za drobek s půlroční smlouvou ...tzn to samé.

Reagovat
PanAu

Je vidět, ze se Vám daří, když nám dokážete přetáhnout 3 nejlepšího hráče planety za rok 2020 snad z něj aspoň vytřískáme 3 mega.

Reagovat
Mastný Chobot

Jeden by povedal, že to je vidieť hlavne v ligovej tabuľke

Reagovat
PanAu

Vzdyt říkám, ze je vidět, ze se vám daří.

Reagovat
Golasso

Jako asi lepší než platit dardu Brightonu za Caiceda. Za mě je to dobrý hráč pro určitý styl hry a u nás by mu to mohlo sedět. Sice se na něj plive, ale to se nedávno plivalo i na Xhaku. Arteta by ho mohl probrat. Na druhou stranu to fakt není náhrada za Parteye ...

Reagovat
SunFells

Jakože pozičně je, de facto je řešení namísto zraněného Elnenyho. A on opravdu není tak špatný, jak se mnoho lidí domnívá že je, v některých směrech je to i špičkový hráč, bohužel s pár velkýma slabinama, které Arteta buďto vymýtit nemůže a nebo se mu to těžko podaří za tak krátkou dobu a u hráče, co to nepochytil za tak dlouhou kariéru.

Tak či tak, "exploring possibility" je ještě dost daleko i od případného proklínání

Reagovat
Golasso

Pozičně možná, ale typologicky je to podle mě jiný hráč. Jorginho nejlíp hraje zhruba něco jako u nás dřív hrával Xhaka.

Neumím si představit, že by Xhaka hrál jako letos s Jorginhem místo Parteye . To by nás silnější týmy hrozně vyšvihaly.

Jinak je to, jak říkáš. Moc nechápu, proč se na něj tak moc plive. Zase tak marný fakt není.

Reagovat
Mastný Chobot

Predstava zálohy Xhaka - Jorginho mi naháňa hrôzu ako v sne keď chceš utekať, ale nedá sa ti

Reagovat
Golasso

Tam je jediná naděje spoléhat na to, že želva vyjebe se zajícem jak v té bajce

Reagovat
Kucka

Reagovat
SunFells

Na míči je to podobný hráč, rozdíl přichází bez míče, což se dá očekávat už od pohledu ...smutné je, že to se svými zkušenostmi nebere na vědomí natolik, aby třeba věděl, kdy proti protihráči zasáhnout a kdy ne.

Reagovat
wesleyborland

Na hostování do konce sezóny super, jinak prosím ne.

Reagovat
PanAu

Hostování podle mě nereálné, pokud se ho nechceme fakt hodně zbavit.

Reagovat
wesleyborland

No ono záleží taky kolik máte teď hráčů, myslím, že jich máte víc jak 22 registrovaných

Reagovat
Coutinho10

tak Souček je fakt v béčkový sestavě, protože dnes je v základu oproti Cufovi a dalším....kdo by to před pár měsíci řekl

West Ham XI: Areola; Johnson, Ogbonna, Kehrer, Aguerd, Emerson; Downes, Soucek, Fornals; Bowen, Antonio.

#WHUFC subs: Fabianski, Coufal, Cresswell, Laing, Rice, Lanzini, Paqueta, Benrahma, Mubama.

Reagovat
Freedo

Není to zaslouženě?

Reagovat
Coutinho10

nevím no, jako souhlas, že nehraje nic extra, ale troufám si tvrdit, že to ani ostatní...minulý zápas proti Evertonu jim to bez něj vyšlo, ale to proto, že Everton na tom byl ještě hůř, ikdyž třeba od Bowena tam byla vidět velká snaha a i dalších v ofenzivě...takto do toho nechodili v minulých zápasech...jsem zvědavej v dalších zápasech, jestli si to přenesou a dnes by to chtělo, aby Souček ukázal, že do základu patří, bude se muset pokusit na sebe víc upoutat, jinak to Moyes v lize měnit nebude

Reagovat
jk

Chelsea youngster Jude Soonsup-Bell is set to join London rivals Tottenham before the transfer window closes on Tuesday.

A v FA Cupu Wrexham nebo Sheffield.

Reagovat
Mastný Chobot

si rozčarovaný z toho, že k vám ide jude?

Reagovat
jk

Spíš z toho, že se furt hrabeme v popelnicích kolem Stamford Bridge a hledáme co tam vyhodili…

Reagovat
Mastný Chobot

tak vy aspoň pozeráte v tých čerstvých odpadkoch

Reagovat
jk

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

To je zas nějaký Jude Bellingham z Lidlu?

Reagovat
jk

Dopadne jak Lavinier, co teď kope ve Swindonu. Ale nějaký rumors, že jdem po mladým Bellinghamovi jsem viděl

Reagovat
Coutinho10

Manchester United v Derbby or West Ham

Bristol City v Manchester City

Wrexham or Sheffield Utd v Tottenham

Reagovat
Busby babes

United will face Derby or West Ham at home in the next round of the FA Cup.

s nima obema hrajem v poharu taky porad, mi prijde.

Reagovat
Coutinho10

loni nebo předloni to v FA Cupu bylo no a ten gól z poslední akce zápasu, jak Bowen ztratil na půlce

Reagovat
Busby babes

nasi fans jsou nasrani, ze zas hrajem doma a nebude vyjezd.

Reagovat
Coutinho10

j, nikdy se nejde zavděčit všem

Reagovat
Busby babes

Has any sports team ever been drawn at home nine times in succession like Man United? I've no idea. Told the odds of it happening are 511/1.

And if it's Derby County again, that'll mean MUFC have played Derby or Reading 14 times in cup matches in 16 years.

Reagovat
Coutinho10

jako vim, že doma hrajete celkem často, ale 9x za sebou to už pomalu vyrovnáváte Slavii, která taky dost často hrála doma a Derby nebo Reading bych ani jako neřekl, že se tyto 2 týmy pro vás tak často opakujou..hodně zajímavý

Reagovat
Taiger

Jakože Jorga bych k nám vzal klidně na hostování, teoreticky měl těch dobrých dnů víc než špatných. Zkušenosti má, eliminovat kiksy a decent backup, bohužel lepší než Sambi.

Reagovat
PanAu

Akorát ho predbehne i Jarda Kuzel.

Reagovat
Jkb

To jsi neviděl běžet Elnenyho, nejpomalejší hráč Arsenalu, tomu uteče každej.

Reagovat
SunFells

Eh, Elneny je rychlejší než Jorginho, řekl bych že i než Zinchenko když mluvíš o Arsenalu, každopádně on nemá takový agresivní přístup, aby to až tak vadilo jako u Jorginha.

Reagovat
Jkb

Není. Elneny je nejpomalejší hráč v týmu, on ještě tak divně běhá. Viděl jsem nějaká čísla a Elnenymu naměřili v lize 28 km/h,od té doby jsem se na něj díval víc a v každém rychlostním souboji prohrává o hodně.

Je fakt, že Jorginhovi čísla jsem nikde neviděl, ale tak pomalej zase být nemůže. Zinchenko mi nepřijde pomalej.

Reagovat
SunFells

Za jak dlouho? V jednom zápase?

Reagovat
Jkb

Tady je ta tabulka, jsou to teda 2 roky stará čísla. https://www.skysports.com/football/news/11095/12184806/emile-smith-rowe-bukayo-saka-alexandre-lacazette-and-offensive-tactics-driving-arsenal-resurgence

Za 874 minut, od té doby jsem si ho opravdu všímal víc ve sprintech a on je opravdu hrozně pomalej, na pěti metrech mu soupeř uteče o dva. To není hejt na Elnenyho.

Je teda fakt, že u Jorginha mu taky naměřily podobné rychlosti a taky má relativně málo sprintů na 90 minut, ale zase toho hodně naběhá.

Reagovat
SunFells

Takže za 9 zápasů. To je lepší, ale stejně to negarantuje, že bylo zaznamenáno něco přibližného k jeho možné max. rychlosti. On nehraje pozici a způsobem, který by to až tak vyžadoval. Zinny bohužel jo a Jorginho je v tom už od pohledu strašně slabý.

Reagovat
Jkb

Tak sorry, že nemám lepší data, ale za tu dobu odehrál dost utkání a opravdu je to vidět, stejně jako vidíš třeba u Nketiaha, že je velice rychlej. Na toho Zinchenka bych se rád podíval jestli někde nenajdu nějaká čísla ale dneska už nemám čas, třeba si někdy vzpomenu.

Ten Jorginho bude asi podobně pomalej jako Elneny, ale pokud je to náhrada za Elnenyho tak pořád je to upgrade ve většině věcí. Jinak tady je srovnání Partey, Jorginho a Fabinha.

https://trainingground.guru/articles/the-advanced-metrics-that-show-why-partey-is-arsenal%E2%80%99s-unsung-hero

Reagovat
SunFells

https://www.kingfut.com/wp-content/uploads/2018/08/Max-Speed-383x680.jpg

https://speedsdb.com/oleksandr-zinchenko-top-speed

Tohle jsem teď v rychlosti našel. Tu je Elneny na tom lépe, ale netuším v jakých podmínkách byli oba měřeni.

Reagovat
Jkb

To první si pamatuju, to bylo z preseason, té první Emeryho, ale tam nebyly žádné informace k tomu, mám dojem. To druhé jsem taky našel, jen nevím jak velkou důvěru mám v jejich čísla, nedíval jsem se, jestli mají uvedené zdroje ze kterých čerpají.

Reagovat
SunFells

Zinchenko teda pomalý je.

Reagovat
Greny

Jorginha ani nedokážou změřit jak je pomalej

Reagovat
Svatej

Jednou Jorginha brutálně natřel i sudí a to ani nevypadal, ze se snaží

Reagovat
PanAu

Je vidět ze neznáš Jorge.

Reagovat
Greny

Akorát jsem zvědav kdo to za něj u vás odbeha a odbrani

Reagovat
Coutinho10

Souuuuček krásný áčko na Bowena

Reagovat
Miguel19

#Chelsea are closing in on the £115M signing of Enzo Fernandez after productive talks with Benfica over a deal, and could make a last-ditch move for Brighton's Moises Caicedo.

A hoblujeme ten trh.

Reagovat
Higi

Však to píšu pár řádků nahoře Chelsea bouchne jak Enza tak Caiceda, zezadu bez lásky tam vypálí hrozný kango na prasáka...

Reagovat
PanAu

Mohli by dat slevicku, když dostali nejvíc talentovaného Gilmoura.

Reagovat
Busby babes

600+ mega za pul roku.

Reagovat
VersaceChain

Kdybychom to měli, tak bys to ještě cenil, tak tady neblij prosimte

Reagovat
Whitemedia

Zasranej Abramovic

Reagovat
Busby babes

Reagovat
gocii

Byl to hlavne zasranej šetřílek, se dívám.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Otylí Peterové Griffinové, co fandí čukotce, tady slaví nakoupený pokémony. Normální kluby slaví trofeje, oni nákupy.

Reagovat
PanAu

Ze jste se naslavili v posledních letech co

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To je zas argument jak z prvního stupně základky

Reagovat
PanAu

Tvoje mama

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
icka

Konecne budeme mit neco spolecneho.

Reagovat
SunFells

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano

Bournemouth are set to sign Hamed Traoré from Sassuolo, confirmed and here we go! Deal in place for €30m package add-ons included.#transfers

Personal terms agreed, medical tests booked. Traoré will join Bournemouth on #DeadlineDay.

Wow, Bournemouth do toho dupe, po Outtarovi i Hamed, skvělé křídlo.

Reagovat
icka

Reagovat
SunFells

A ještě Zabarnyi wow

Reagovat
smazaný uživatel

Sheffield United vonku. Bude ťažký zápas, sú druhý v tabuľke. Musíme v plnej sile nastúpiť.

Reagovat
jk

Sheffield/Wrexham ten jejich zápas skončil 3:3 a bude se opakovat. A i kdyby Blades postoupili, tak někoho kdo dostal tři filmy od Wrexhamu by sme fakt měli porazit

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím Tottenhamu 15 rokov.

Reagovat
jk

Reagovat
Busby babes

Unai Emery, Mauricio Pellegrino, Ernesto Valverde, Miroslav Dukic, Juan Antonio Pizzi, Nuno Espírito Santo, Salvador González "Voro" (multiple times), Gary Neville, Pako Ayestarán, Cesare Prandelli, Marcelino, Albert Celades, Javi Gracia, José Bordalás, Gennaro Gattuso

hadejte, co maj tihle spolecneho.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je za jak dlouhé období?

Reagovat
Busby babes

od doby kdy nastoupil k Atleticu Simeone.

Reagovat
Zaschrona

Všichni odmítli převzít Everton?

Reagovat
Busby babes

good one but no.

Reagovat
jk

Neville?!

Reagovat
SunFells

Všichni do jednoho takového bordelu vlezli

Reagovat
PanAu

Pohlaví?

Reagovat
sejber

Reagovat
avicii

Valencia

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

To jsou fanoušci Petera Lima?

Reagovat
smazaný uživatel

Gil v FC Sevilla hosťovanie do konca sezóny. Djed Spence hosťovanie v Rennais.

Nič moc. Gil sme zo Sevilly kúpili pred rokom a pol za 20 miliónov aby sme ho tam poslali zadarmo hosťovať. Ďalší z tragických nákupov. Spence mohol pokojne zostať celú sezónu v Nottinghame, kde by si zahral PL.

Reagovat
Jesfey

A pak si stěžujme, že na hřišti máme hráče, kteří jsou v tragické formě, a na střídačce máme 3 defenzivní záložníky...

Reagovat
martin.b

@essinem7

BREAKING: Liverpool have made a late move for Foo-Kin Nowan... #LFC

Reagovat
Kixi Syhimour

klasika

Reagovat
jk

Dost malý na stopera...

Reagovat
martin.b

taky je to záložník...

Reagovat
jk

Ale defenzivní! Většinu toho odehrál na DM/CB takže prostě očekávám centimetry.

Reagovat
Stannis Baratheon

Lukič hotovo.

Reagovat
Ragnar Lothbrok
Reagovat
Taiger

BREAKING: Chelsea could make a last ditch attempt to land Caicedo on deadline day, even if they land Enzo.

Reagovat
smazaný uživatel

Fraška.

Reagovat
herbage

poslední šance rozpočítat splátky hráče na 10 let

Reagovat
Whitemedia

Caiceda teda nechci, ale když to tady pár lidí nasere, tak proč ne nakonec.

Reagovat
Maximm9

Pak z neho bude flop a zase budou mit duvod se nam smat

Reagovat
Whitemedia

Když bude flop, tak se prostě vymění za nového hráče a ten už snad flop nebude.

Reagovat
kissak

pročpak? už by vám nezbývalo za trojnásobek koupit Mbappého?

Reagovat
Sandstorm

Je Vám doufám jasné, že z těch xx hráčů do 21 let, co od léta kupujete, se jich dlouhodobě prosadí kolik...tak 3-4?

Reagovat
Whitemedia

Ale jakmile jim bude 22 let, tak se jich prosadí hned 10!

Reagovat
J0EL

Paci sa mi, ako si uz rezignoval uplne

Reagovat
Euphael

Chelsea ale umi prodavat

Reagovat
Jesfey

To potrvá více než rok, než se všichni noví hráči sehrají.

Skórovat proti nim bude ale asi už teď těžké...

Reagovat
LaVolpe

To by mě pěkně znechutilo den.

Reagovat
r.mrazik

odporny paklub

Reagovat
Coutinho10
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele