Žilkové boj o život, šlo o vteřiny: Děkuju lékařům a Kordulce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Žilkové boj o život, šlo o vteřiny: Děkuju lékařům a Kordulce

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Pavel Machan)

Jen pár dní poté, co pochovala milovanou maminku Olgu (†91), zkolabovala a bojovala o život! „Přišlo to ze vteřiny na vteřinu,“ prozradila Veronika Žilková (61), kterou zachránili lékaři z Ústřední vojenské nemocnice v pražských Střešovicích.

Herečka před dvěma týdny těžce onemocněla a neobešla se bez pomoci lékařů. Zdravotní komplikace přiznala až včera ve svém »cvičeníčku« na Instagramu. „Já jsem byla docela vážně nemocná a jsem moc ráda, že se mi to podařilo utajit. Byla jsem týden v nemocnici,“ šokovala Žilková své fanoušky poté, co o sobě nedala skoro 14 dní vědět. „Strašně děkuju vojenské nemocnici a mladému panu doktorovi, který mi zachránil život. Přišlo to ze vteřiny na vteřinu,“ prozradila.

Pohřeb Olgy Žilkové

Video se připravuje ...

V neděli prý dobrala všechny léky, v pondělí byla na kontrole a teď už konečně může zase cvičit. Herečka zároveň vychválila do nebes nejmladší dceru Kordulu (17), která jí byla velkou oporou. „V době, kdy jsem byla týden v nemocnici, tak se skvěle starala o dva koně, králíka, fenu, tři štěňátka... K tomu přinesla nádherné vysvědčení, takže jsem na ni moc pyšná, že to všechno zvládla,“ rozplývala se hrdá máma.

Veronika Žilková seznámila bratra s novým partnerem: Čekala na požehnání

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.