Indiánský horoskop na únor: Havrani se dočkají vytoužené lásky, Medvědi dokončí resty

Indiánský horoskop na únor: Havrani se dočkají vytoužené lásky, Medvědi dokončí resty
Přichází druhý měsíc roku 2023 a jistě jste napnutí, co si pro vás připravily hvězdy podle indiánského horoskopu. Kdo si polepší finančně? Přinese nejkratší měsíc v roce změny v zaměstnání? Kdo se zamiluje a kdo naopak zažije bouři? Odpověď najdete níže.

Sokol (21. března – 19. dubna). Beran

Únor přinese pozitivní novinky v zaměstnání i v osobním životě. Očekávejte úspěch na poli osobních a milostných vztahů, podle hvězd byste měli potkat svoji druhou polovičku. S temperamentním partnerem prožijete zajímavé zážitky. V zaměstnání očekávejte překážky, ty ovšem zvládnete a dosáhnete skvělých výsledků. Finančně se vám bude dařit, ve vzduchu vidí možnost výhry.

Bobr (20. dubna – 20. května). Býk

V tomto měsíci očekávejte radost, štěstí a úspěch. Určité změny přijdou v oblasti rodiny a domova, třeba se konečně přestěhujete. V zaměstnání občas spadnete do časové tísně, ale nakonec vše stihnete. Konečně se setkáte s přáteli. Měsíc únor nahrává do karet randění. Seznamujte se. Máte velkou šanci uspět v soutěžích.

Jelen (21. května – 20. června). Blíženci

Povede se vám především v práci, nebojte se představit nové projekty a nápady, dokážete se snadno prosadit. Vyplatí se vám třeba i změna povolání. V únoru budete rozverní, rádi si zaflirtujete, čemuž udělá přítrž zajímavá osoba, která vám protne cestu. Po finanční stránce rozhodně strádat nebudete, ale klidně nakupujte s rozumem a ve slevách.

Datel (21. června – 21. července). Rak

Právě prožíváte zásadní období svého života, co se zaměstnání týče, čehož rozhodně využijte pro kariérní růst. Měli byste získat lukrativní nabídku, pracovní povýšení či navýšení mzdy. Udržujte zdravý životní styl. Choďte na schůzky, randěte, ale pozor na nejapné žerty, mohly by se obrátit proti vám. Než cokoli zakoupíte, srovnejte si ceny. Můžete snadno o peníze přijít.

Losos (22. července – 21. srpna). Lev

Bude pomalu klesat vaše pracovní výkonnost. Povinnosti se nabalují, očekávejte problémy. Ovšem nakonec najdete sílu na boj se vším negativním. Kolem kolegů, přátel i rodiny ve vzduchu vidí nejrůznější emoce. Budete bojovat s úbytkem energie a motivace, proto nepodceňujte odpočinek. Nezadaní lososi se mohou těšit na nová milostná dobrodružství.

Medvěd (22. srpna – 21. září). Panna

Měsíc únor vám připraví překážky, které budete muset zvládnout, abyste dosáhli daných cílů. Pocítíte únavu a nechuť. Nehrňte před sebou nesplněné úkoly, raději je ihned splňte. Na vaši hlavu se pravděpodobně snese kritika. Problémy očekávejte i v partnerských vztazích. Spořte, šetřete. Zaplaťte všechny dluhy, předejdete tak nepříjemnostem.

Havran (22. září – 22. října). Váhy

Prožijete báječný měsíc z hlediska rodiny, lásky i přátelství. Nastává správný čas na změnu zaměstnání, diety či pohybových aktivit. Potkáte spřízněnou duši. Zpočátku vaše pouto bude pouze kamarádské, ovšem časem přeroste v milostný vztah. Zadaní se musí připravit na vzájemné neshody. V zaměstnání se vám bude dařit. Na finance si dávejte pozor, hrozí nebezpečí ztráty.

Had (23. října – 22. listopadu). Štír

Únor znamená důležitý měsíc z hlediska zaměstnání. Pokud jste byli pilní, sklidíte sladké plody vaší snahy. Pokud chcete změnit pozici, či povýšit, nastal ideální čas. Připravte se na velký pracovní nápor, musíte se vybičovat k výkonu a vydržet. Do života vám vstoupí romantika a druhá osoba. Zadaní založí rodinu nebo vzkřísí skomírající vztah. Bude se vám dařit v soutěžích.

Sova (23. listopadu – 21. prosince). Střelec

Připravte se na záplavu romantiky, lásky, radostné chvíle s rodinou a dětmi. Běžte na koncert, do kina či do divadla. Nezadaní mají výjimečnou příležitost najít si partnera. Nastává také vhodné období pro stěhování, rekonstrukci či přestavbu domova. V práci napravíte všechny nedostatky. Šetřete peníze, získáte také nečekaný dar.

Husa (22. prosince – 19. ledna). Kozoroh

Zažijete úspěšný měsíc. Těšte se na pocity štěstí, svobody a vyrovnanosti. S klidem se můžete pustiti do rekonstrukce bydlení. Půjdete na rande a budete nadšení, ovšem vztah nejspíš brzy skončí. V práci budete příliš domýšliví, což se obrátí záhy proti vám. Pěstujte dobré vztahy. Věnujte se investicím.

Vydra (20. ledna – 18. února). Vodnář

Počítejte s rychlejší tempem, což ovšem nevadí, jelikož neztratíte optimismus. Vycestujte. Zažijete láskyplný měsíc. Kromě krátkých milostných dobrodružství vás čeká dlouhodobý vztah. Harmonii zažijí již stabilní páry. Pracovat budete s nadšením a elánem, na problémy se budete dívat realisticky. Potká vás příjemná finanční injekce. Věnujte se intenzivní rodině.

Vlk (19. února – 20. března). Ryby

Boom zažijete především v sociálních vztazích. S rodinou i přáteli zažijete skvělé chvíle. Jelikož jste pozitivní a činorodí, bude se vám dařit v zaměstnání i ve finanční sféře. Rozpočet vylepšíte návštěvou kasina či sázkou. Únor bude přát lásce nejvíce z celého roku.

Zdroje článku: