Velká tréma Dary Rolins: Utěšoval ji Nedvěd! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Velká tréma Dary Rolins: Utěšoval ji Nedvěd!

Dara Rolins měla před narozeninovým koncertem trému.
Dara Rolins měla před narozeninovým koncertem trému. ( Instagram.com)

Přestože svou první desku vydala už v devíti letech a ve dvanácti nazpívala s Karlem Gottem (†80) Zvonky štěstí, pořád má Dara Rolins (50) trému. Před koncertem v největší české hale, který si nadělila ke svým kulatinám, ji musel utěšovat její partner Pavel Nedvěd (50).

Bývalý kapitán české fotbalové reprezentace už se slovenskou pěnicí oslavil nejen její, ale svoje abrahámoviny (on je měl v srpnu, ona v prosinci), a hlavně rok jejich vztahu. Za tu dobu už Grande Paolo ví, jaká muka prožívá jeho Darinka před každým vystoupením, natož před takovým monstrkoncertem!

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti?

Video se připravuje ...

„Je to jako před každým zápasem. Než se dotkneš balonu, jsi nervózní,“ chlácholil ji před sobotním narozeninovým mejdanem v O2 areně. „Sto tisíc lidí, koukneš se nahoru a ono to nekončí. Trocha stresu to je,“ rozpovídal se Nedvěd, který je jinak většinou dost skoupý na slovo. Své milé byl oporou i při jejím největším koncertě v životě. Dara byla plná emocí a pro slova díků na konci více než dvaapůlhodinové show nechtěla ani odejít z pódia.

Přišel i expartner

Rytmus Na koncertě nechyběl ani zpěvaččin ex Rytmus neboli Patrik Vrbovský (46). „Silní muži vždy definovali můj život. Vždy to tak bylo a bude,“ konstatovala Dara poté, co si spolu na pódiu střihli píseň Party DJ. „Jsou tady všichni, které respektuji a nějakým způsobem patřili do mého života,“ dodala Rolins. K nejdojemnějším okamžikům ovšem patřilo vystoupení s její dcerou Laurou (14), která vystoupila poprvé v životě před publikem.

Patrik "Rytmus" Vrbovský na svatbě Vémoly: Co je v manželství nejdůležitější?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.