Vendula Pizingerová (50): Nejodvážnější šaty v životě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vendula Pizingerová (50): Nejodvážnější šaty v životě

Odvážná Vendula Pizingerová: Kohoutí peří a obří výstřih!
Odvážná Vendula Pizingerová: Kohoutí peří a obří výstřih! (instagram)

Plesová sezona je v plném proudu a Vendula Pizingerová (50) aspiruje na jednu z jejích královen! Nejenže zvolila luxusní šaty s kohoutím peřím, měla ale také největší výstřih ze všech dam!

Kromě šarmu zaujala všechny přítomné i smyslem pro humor. „V době ptačí chřipky je trochu riziko vzít si na Ples agrární komory šaty s kohoutím peřím,“ poznamenala vtipně Vendula. Agrární komora totiž sdružuje většinu podnikatelů v zemědělství a lesnictví.

Pan etiketa Ladislav Špaček: Jak se správně obléct na ples?

Video se připravuje ...

Spíše než peří poutal ale pozornost její hluboký výstřih. „Měla jsem asi ty nejodvážnější šaty v životě,“ přiznala Pizingerová. A není divu! Výstřih skoro až k pupíku si nemůže dovolit každá žena, a už vůbec ne každá padesátnice!

Uhlídat takový bujný dekolt nebylo jen tak! Vendula měla naštěstí situaci pod kontrolou a pojistila se lepícími prsními pásky aby, jak sama řekla, „zůstalo vše na svém místě“. „Manžel se u toho doma trochu zapotil, ale dobrý,“ dodala Vendula na svém Instagramu.

Nikol Švantnerová na Plese jako Brno: Jak se poprala s rostoucím bříškem?

Video se připravuje ...

Zábava i charita

Jubilejní ročník plesu se pořadatelé rozhodli spojit s charitativní akcí. Její výtěžek byl věnován právě nadačnímu fondu Venduly Pizingerové Kapka naděje. „Výtěžek 92 tisíc je krásným dárkem pro Kapku naděje,“ poděkovala Vendula jménem své nadace.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.