Michal Jagelka propůjčil svůj specifický hlasový projev hercům Orlandu Bloomovi (46), Mattu Damonovi (52) a předevšímLeonardu Di Capriovi (48), s nimiž doslova a do písmene stárnul. Stejně jako oni, i on se proslavil coby mladistvý, a nyní je z něj muž v tom nejlepším, zralém věku. Zamlada to však byl skutečný fešák. Jak vtipně podotkla jedna z jeho fanynek, vypadal jako kluk z plakátů v dívčích pokojíčcích.

Slavný dabér totiž sdílel na sociální síti snímek, který vzniknul před neuvěřitelnými sedmadvaceti lety! „Sladkých 19 a rok 1996! Taky máte pocit, že ten čas tak strašně letí?! Člověk se mozkem a srdcem pořád cítí jako dvacátník - a vona ta mrcha rodný číslo říká něco jiného... Je to prostě divný,“ posteskl si na instagramu muž, jenž má stále stejné charisma... a stále stejný hlas.

Video
Video se připravuje ...

Jak bydlí Aleš Cibulka a Michal Jagelka: Jejich zářivé bydlení musíte vidět Videohub

To, že „být stále mlád“ je jenom pomíjivým snem, který se bohužel nemůže vyplnit, ho ale pode všeho trápit nemusí. U fotky z mládí jej totiž dabérka Jitka Moučková (43) ujistila, že ho přesně takhle „zná a vnímá pořád“. A to je nejspíš tou největší lichotkou. I ona má mimochodem velmi mladistvý hlas - naposledy jím promluvila třeba herečka Natália Germáni (30) v pohádce Princezna zakletá v čase 2 - a nikdo by určitě netipoval, že nejsou vrstevnice.

Fotogalerie
46 fotografií