Spekuluje se o nové Kazmově One Man Show: Od doby, co je ShopaholicAdel na scéně, říkám, že je to Kazmův projekt, míní lidé

Kamil Bartošek známý jako Kazma se rozloučil se svými fanoušky na Instagramu se slovy „skončil jsem, vrátím se, až přijde ten správný čas“. Načež se o pár dní později objevila záhadná dívka na platformě Tik Tok vystupující pod jménem „Já jsem Dana“ a zveřejnila poněkud zvláštní videa, ve kterých veřejnost informuje o jakémsi „velkém odhalení“, které má přijít 8. února tohoto roku.

Jistě se ptáte, jak souvisí již zmíněná Dana s Kamilem Bartoškem alias Kazmou, který se proslavil svou legendární One Man Show…

Zvědaví fanoušci pátrali a našli sociální sítě záhadné brunetky, která se ve skutečnosti nejmenuje Dana, nýbrž Alyna. Mladá kráska je dle všeho modelkou žijící v Brně a jak se zdá, s již zmíněným Kazmou jsou přátelé, což prozradil její Instagram, kde se nachází videa, na nichž se moderátor několikrát objeví.

Alyna se v krátkých klipech na Tik Toku lidem představí jako Dana a pokračuje slovy, že nekandiduje na prezidentku. Ve videu se po obou stranách objevují trojúhelníky, v nichž jsou nějaká čísla. A jak jistě dobře víte, trojúhelníky byly vždy znakem, že Kazma něco chystá.

Číslice, které jsou ve videu zapsány, jsou totožné se soutěžním číslem bizarní influencerky ShopaholicAdel, která se před lety objevila v pěvecké soutěži SuperStar. Na video se můžete povídat zde.

@jajsemdana

Prezidentka nejsem. Již brzy se ale dozvíte pravdu. Pozorně sledujte tuto show.👁

♬ original sound – Jájsemdana

Kazma mimo jiné prostřednictvím Instagramu 15. prosince oznámil svým fanouškům, že se vrátí, až přijde ten správný čas. Na tom by nebylo nic divného, ale na obrazci, ve kterém svůj odchod demonstruje, jsou jakási čísla a znaky, které by mohly být taktéž nějaké indicie. Na základě toho vzniklo mnoho spekulací a diváci napjatě pozorují každý detail a snaží se záhadu odhalit.

Je pravdou, že po všech eskapádách Adély Pulcové alias ShopaholicAdel je pochopitelné, že veřejnost doufá v to, že za vším stojí právě Kazma, který tehdy naprosto ovládl jeden díl pořadu Prostřeno a vytvořil personu „divného“ Karla spícího v rakvi místo postele. Domnívají se, že naprosto nelogické a bizarní jednání ShopaholicAdel nemůže být skutečné a osmadvacetiletá influencerka je jen Kazmovým projektem.

Co si o tom myslíte Vy? Chystá se snad nová One Man Show? Nebo je vše úplně jinak.

Zdroj: Tik Tok, Instagram, Youtube, Redakce