Dabér Michal Jagelka ukázal fotku, kde mu bylo pouhých 19 let

Dabér, moderátor, herec a partner Aleše Cibulky (45), Michal Jagelka (45), se s fanoušky podělil o fotku, kde mu bylo pouhých 19 let. Jak tehdy vypadal?

Jak napsal Blesk, Jagelku hodně lidí zná hlavně díky jeho hlasu, který propůjčil například Orlandu Bloomovi (46), Mattu Damonovi (52) nebo Leonardu Di Capriovi (48). Ačkoliv oproti jeho hlasu může být Michalova tvář pro vás méně známá, přesto určitě stojí za to se podívat, jak vypadal v mladistvém věku. Jak totiž vtipně okomentovala jedna z jeho fanynek, Jagelka vypadal jako kluk, který by s přehledem mohl viset na plakátech v několika dívčích pokojích.

Michal se podělil na sociální síti Instagram o svou vzpomínku z mládí. Tato fotka je stará neuvěřitelných 27 let! „Sladkých 19 a rok 1996! Taky máte pocit, že ten čas tak strašně letí?! Člověk se mozkem a srdcem pořád cítí jako dvacátník – a vona ta mrcha rodný číslo říká něco jiného… Je to prostě divný,“ zavzpomínal Jagelka u fotky.

Jeho kolegyně dabérka Jitka Moučková (43) chtěla uklidnit jeho starosti ohledně stárnutí a rychlého utíkání času“, takže mu nechala vzkaz, že takhle ho zná a vnímá pořád.

Jak napsal iDnes, Jagelka to už 22 let „táhne“ se svým partnerem Alešem Cibulkou, se kterým se v roce 2007 dokonce i vzali. Ačkoliv už Michalovi nikdy nebude 19 jako na fotce, je možné říci, že má za sebou úspěšnou kariéru a vedle sebe partnera, se kterým mu to i po tolika letech stále klape.

A to je přece to největší štěstí!

Zdroj: Blesk, Instagram, iDnes