Nela Boudová se podívala smrti do tváře: Všechno se zpomalilo jak ve filmu a já věděla, že nic neudělám

Česká herečka Nela Boudová se včera podívala smrti do tváře. Na svých sociálních sítích se před pár hodinami svěřila svým fanouškům o zážitku, z kterého běhá mráz po těle.

Osud některým z nás naservíruje mnoho nelehkých situací. Právě o tom by mohla vyprávět Nela Boudová. Nejen že se spekuluje o jejím rozpadu vztahu s novinářem Tunou, o čemž nás informoval minulý týden magazín Blesk, ale pětapadesátiletá herečka ještě ke všemu zažila naprosto hrůzostrašnou situaci, kterou se rozhodla sdílet se svými sledujícími prostřednictvím Instagramu.

Při včerejší jízdě autem, kdy se herečka vracela ze cvičení, se přímo před ní vyřítilo z protisměru SUV. „Všechno se zpomalilo jak ve filmu a já věděla, že nic neudělám, že nemám ani čas pohnout rukou na volantu, jak to bylo zároveň rychlé. Přejel přede mnou, vedle mě dostal hodiny,“ napsala herečka a dodala, že naštěstí vedle ní nikdo v osudnou chvíli nejel.

„Nevím zda mu selhalo auto, usnul, dostal infarkt nebo byl na mol. Stačilo abych jela o maličko rychleji a byla jsem v něm. Dělily nás vteřiny,“ pokračovala. Otřesená Nela Boudová doplnila, že vzhledem k okolnostem nemohla zastavit a musela pokračovat v jízdě, ovšem hned, jak to bylo možné, herečka zastavila a z onoho děsivé zážitku se musela vzpamatovat.

Nela Boudová si po traumatickém zážitku, kdy mohla přijít o život, uvědomila, že nestihla za svůj život udělat vše, co by si přála a na přátele a blízké neměla kvůli kariéře dostatek času. „Uvědomila jsem si, že je stále ještě dost věcí, které nedělám a chtěla bych a hlavně, že chci ještě víc lehkosti do svého života a víc vídat lidi, na které nemám čas,” svěřila se herečka svým sledujícím.

Tento hororový incident Boudovou zcela pochopitelně otřásl a zmínila, že do téhle chvíle měla pocit, že svůj život žije naplno a je naprosto spokojená. Své sledující vyzvala, aby jezdili opatrně a zbytečně tak nehazardovali se svým životem, jelikož čas, který každý z nás má, je „vymezený“.

Zdroj: Blesk, Instagram