Hlavní navigace

O2 TV od února přidá nový tarif s kanály AXN

31. 1. 2023

Sdílet

AXN Autor: Sony Pictures Television

Internetová televize O2 TV zavádí od února nový tarif, jehož součástí je přístup do aplikace Voyo a dva filmové kanály AXN a AXN Black. Další nové stanice přidá do nižších tarifů.

Nový tarif O2 TV Zlatá Voyo stojí samostatně 799 Kč, v balíčku s internetem 749 Kč a v rámci O2 Spolu 600 Kč měsíčně nad základní variantu O2 TV. Zákazníci při aktivaci dostanou speciální kód, kterým si odemknou přístup do aplikace Voyo.

Rozdíl oproti příplatkovému balíčku Voyo je v tom, že součástí tarifu jsou další filmové a seriálové kanály (AXN a AXN Black). Zůstává však možnost objednávat Voyo jen jako příplatkový balíček k jiným tarifům.

Zákazníci O2 TV budou moci provádět jednou měsíčně sami změnu tarifu, tedy například přecházet mezi O2 TV Zlatou s Voyo a Zlatou s HBO. Kdo bude chtít využívat Voyo a HBO najednou, může si dokoupit balíček Kino (s HBO Max) nebo naopak zvolit balíček Voyo.

Videotéku Voyo provozuje televize Nova, která stejně jako O2 patří finanční skupině PPF.

Filmové a seriálové AXN a AXN Black, které budou součástí O2 TV Zlatá s Voyo, najdou zákazníci na pozici 48 a 49. Stejně tak od 1. února najdou diváci od tarifu Bronzová na pozici 182 ČT 1 SVC (severovýchodní Čechy) a o pozici dále pak ČT 1 JZC (jihozápadní Čechy).

Další novinkou pak bude na pozici 101 mezinárodní dětský kanál Moonbug Kids, který bude standardně dostupný od tarifu O2 TV Stříbrná a po celý únor jej operátor nabídne i jako ochutnávkový kanál pro O2 TV Modrá a Bronzová.

Chcete mít každé ráno v mailu přehled aktuálních článků z Lupy? Objednejte si náš mailový servis a žádná důležitá informace vám neuteče. Objednat si lze i týdenní přehled nebo také newsletter To hlavní, páteční souhrn nejdůležitějších článků ze všech našich serverů.

Našli jste v článku chybu?
  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality

Novinář se zaměřením na média. Dlouholetý účastník i pozorovatel českého mediálního cirkusu. Pracoval v Marketing & Media, Hospodářských novinách a Českém rozhlase.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).