Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Velký horoskop lásky na únor: Blížence čeká romantické dobrodružství, Kozorohy nezávazný flirt

Horoskop lásky pro vaše znamení
Zdroj: Pixabay
horoskop

Podívejte se, co vám hvězdy předpověděly na únor, který bude z velké části ve znamení Vodnáře. V závěru měsíce se vlády ujmou Ryby. Na koho čeká láska a kdo naopak bude svůj vysněný protějšek marně hledat? To se dozvíte v našem velkém horoskopu lásky na únor.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Zatímco v lednu se vám v lásce poměrně dařilo, v únoru očekávejte pravý opak. Znovu vyvstanou staré partnerské spory, které už se zdály být zažehnány. Hvězdy radí především být nadále otevřený a dál hledat kompromis.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Stále se nemůžete zbavit žárlivosti, i když k tomu vlastně nemáte žádný racionální důvod. Vašeho partnera už to přestává bavit a měli byste to začít řešit především u sebe. Nemůžete tak přehnaně reagovat, zkuste si o tom s někým promluvit.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Neupřednostňujte kariéru před láskou, mohli byste toho později litovat. Váš partner by se kvůli tomu mohl brzy přestat snažit, což by vám bylo líto. Zkuste najít rozumný poměr mezi prací a soukromým životem. Myslete také na romantiku, té není nikdy dost.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pořád máte pocit, že vás váš partner vytáčí úmyslně, ale tak to není. Zkuste se zamyslet, zda není alespoň zčásti chyba v komunikaci u vás. Pokud se vám podaří najít, v čem spočívá problém, je velká šance, že se váš vztah podaří zachránit. Nesmíte být však tak zahleděni do sebe.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Před vámi je romantické dobrodružství, o kterém se vám už ani nesnilo. Do vašeho života vstoupí někdo nový a rychle opadnou všechny zábrany. Nabízenou šanci nenechte dlouho čekat a pořádně se jí chopte, ať vám neuteče. Nakonec by z toho mohlo být i něco víc.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Váš vztah není v poslední době zrovna procházka růžovou zahradou. Začínáte mít pocit, že vám přináší víc trápení než radosti. Zamyslete se a zkuste se svým partnerem zavést společnou řeč, zda to také tak vnímá. Možná bude třeba učinit zásadní rozhodnutí. Ne všechno totiž lze dlouhodobě tolerovat.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Zatímco ještě nedávno byl váš vztah samá hádka, v únoru se začíná blýskat na lepší časy. Zdá se, že krize byla zažehnána a vás čeká období klidu a lásky. Ale pozor, mějte na paměti ono zrádné „sotva přejdeš jedny hory, hned se najdou jiné“. Nebude dlouho trvat a rozbroje se do vašeho vtahu vrátí.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Nemůžete najít se svým partnerem společnou řeč? Zkuste si tedy od něj na nějakou dobu odpočinout. Trávíte spolu více času, než je zdrávo. Nezdá se vám, že jste úplně zapomněli na své kamarády? Zkuste jim zavolat a něco s nimi vymyslet. Je třeba si být se svým protějškem vzácnější, ať si nezevšedníte.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Je spousta témat, která byste měli se svým partnerem otevřít. Tak je neodkládejte na někdy příště a pěkně se do nich pusťte. Možná to nebude jednoduchý rozhovor, ale bude hodně důležitý. Mnohé si vyjasníte a předejdete tak rozporům, které by mohly v budoucnosti nastat. Tak směle do toho!

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Váš vztah prošel krizí, kterou překonal, což ho utužilo. Teď prožíváte šťastné období a je to na vás patrné. Zkuste vymyslet, kam byste mohli se svým partnerem jet na romantický víkend, případně dovolenou. Společných zážitků není nikdy dost. Popřemýšlejte tedy, kam by se váš protějšek rád podíval.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Váš vztah se vyvíjí rychleji, než jste čekali. Je to pro vás nové, ale nebojte se toho. Pokud s tím máte zásadní problém, pak si se svým partnerem promluvte, třeba to vidí stejně a zvolnění pak bude ke spokojenosti všech. Jen to neventilujte otevřeně na sociálních sítích.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Čeká vás nezávazný flirt, půjde však jen o krátkodobou záležitost. Pokud hledáte tu pravou lásku, pak je to běh na delší trať a vy se teprve rozcvičujete. Neházejte flintu do žita; co má přijít, přijde. Zatím si užívejte single života.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy