Najít ideální dům nebylo pro hvězdu Slunečné a samozvaného dobrodruha Lukáše Langmajera jen tak. Chtěl ho pořídit už od chvíle, kdy přišel na svět jeho syn Mikuláš (10). „Přání, touha přivést rodu pokračovatele s rodičkou do panství jejich. Plánoval jsem, kreslil, hledal, až jsem našel, ovšem nebyl to dům, ale byt. Byt krásný, jako z románu od Bohumila Hrabala, našli jsme se v pivovaru, na malém městě,“ líčil na instagramu herec.

„Dům zrál v hlavě dál. Byt jsme si začali vybavovat, poptávali jsme toho či onoho, to se povedlo, ono zase ne. Na mnohé jsme si museli počkat, našetřit si a svoji vizi po malých krocích realizovat,“ pokračoval s tím, že se ve skutečnosti bál udělat tak velkou a výraznou životní změnu. „A tak místo domu, po vzoru svých rodičů a ze vzpomínek na dětství, dluh vůči bance se rozšířil a k nám připlula chalupa. Chalupa malá, chudobná, stejně jako my.“

Video
Video se připravuje ...

Lukáš Langmajer: Odpuzuje mě nepřirozenost Adam Balaževič

„Až jednoho dne, těžko říci kterého, praštil jsem do stolu a vyslovil se. My to uděláme, dům si postavíme, obojí spojíme. Klady bytu, stejně jako chalupy,“ rozhodl se - a svůj sen skutečně zrealizoval. „Teď už jsme v něm, sedím u kamen. Můj dům, jejich hrad,“ libuje si umělec, jenž si mohl dovolit ideální bydlo jistě i díky účinkování ve výše zmíněném seriálu. Ten se totiž těšil až překvapivě obrovské popularitě, což se odrazilo i u platu herců.

Šuškalo se, že za jeden natáčecí den měl Lukáš Langmajer 16 tisíc korun, a i když natáčel pouhých 8 dní v měsíci, za jeden jediný měsíc tak vydělal 128 tisíc korun. Ostatní herci pak podle důležitosti role a počtu natáčecích dní dostávali více či méně. Jisté ale je, že s takovým základem se už šetří na domeček mnohem lépe... Langmajer na sociální síti rovněž ukázal, jak to uvnitř jeho domova vypadá. Vše v přírodních, hnědo-bílo-černých kombinacích. Mrkněte do naší galerie!

Fotogalerie
58 fotografií