Otevřená zpověď Pamely Andersonové: Znásilnili mě už ve 12 letech. Zneužívala mě i má chůva

Pamela Andersonová v dětství opakovaně čelila sexuálnímu násilí, a to včetně znásilnění, když jí bylo pouhých 12 let. Pětapadesátiletá herečka, která se proslavila seriálem Pobřežní hlídka, to uvádí ve svých pamětech nazvaných Love, Pamela, o nichž informuje server BBC.

Andersonová se narodila v malém městečku Ladysmith na západě Kanady do mladé rodiny, v níž otec alkoholik opakovaně napadal její matku. I mladá Pamela se v těžkém prostředí několikrát stala terčem násilí. Poprvé, když jí bylo mezi šesti a deseti lety, ji zneužívala chůva. „V té době jsem nic z toho nechápala. Vyhrožovala mi a říkala, abych to nikomu neříkala. Jinak se něco stane,“ vzpomíná Andersonová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMATKutil Tim se přede mnou producíroval nahý, tvrdí Andersonová.

Když jí bylo 12 let, znásilnil ji 25letý známý. O dva roky později ji sexuálně napadl její středoškolský přítel spolu se skupinou kamarádů. „Nikomu jsem o tom neřekla,“ píše herečka. „Prostě jsem to vyblokovala.“

„Jak jsem dospívala, uvědomila jsem si, že většina mých kluků byla špatná – a postupně se to zhoršovalo,“ stojí také v pamětech, které se začínají prodávat toto úterý. Andersonová má za to, že v něčem její kluci připomínali jejího otce. Násilím skončilo i první z jejích celkem šesti manželství. Bubeník skupiny Mötley Crüe Tommy Lee ji napadl, když v rukou držela jejich sedmitýdenního syna Dylana, za což skončil na šest měsíců za mřížemi.

Andersonová ale v pamětech vzpomíná i na šťastnější okamžiky svého života, například jak ji ve 22 letech na sportovním stadionu náhodou objevili pro reklamu a později modeling pro Playboy, na jehož titulní stranu se dostala 14krát, což nikdo jiný nedokázal.

Popisuje také setkání s ruským prezidentem Vladimirem Putinem v Kremlu, kde byla jako představitelka organizace na ochranu zvířat PETA, nebo „platonický“ vztah se zakladatelem serveru WikiLeaks Julianem Assangem, kterého několikrát navštívila na ekvádorské ambasádě v Londýně, která mu několik let poskytovala azyl.

Tagy:
Vladimir Putin Kanada herec WikiLeaks chůva Pobřežní hlídka Pamela Andersonová Tommy Lee Mötley Crüe Kutil Tim