Kampaň ikonického brandu pro kolekci Saint-Valentin 2023 je opravdu nabitá. Její hlavní hvězdou je jedna z nejúspěšnějších modelek a údajně žena s nejkrásnějším obličejem světa, Bella Hadidová. 

Video
Video se připravuje ...

Modelka Martha Hunt youtube/Victoria¨s secret/BPŽ

Bella se na fotkách s rudým pozadím a kulisami ve tvaru srdce (přeje jen... svátek svatého Valentýna už je za rohem!) objevuje hned v několika modelech. Jeden například obsahuje růžový krajkový set podprsenky a kalhotek doplněný podvazkovým pásem, punčoškami a saténovými rukavicemi. 

Další zase sází na černou klasiku – set zdobné podprsenky a kalhotek je v pleťové barvě, takže působí, jako by tam skoro ani nebyl. Zdobí ho pouze svůdná černá krajka... Ani tentokrát nechybí podvazky a elegantní punčochy. 

Kromě Hadidové se v kampani objevila například Taylor Hillová (26), transgender modelka Valentina Sampaiová (26), plus size modelka Paloma Elsesserová (30), Imaan Hammamová (26), Mayowa Nicholasová (24), Jill Kortleveová (29), Devyn Garciová (21), Adut Akechová (23) nebo plus size modelka Candice Huffineová (38).

Fotogalerie
155 fotografií