Moje sladké tajemství

Kristýna Boková a Pavel Liška: Divoké spojení dvou bohémů

Herečka Kristýna Boková (41) se seznámila s hercem Pavlem Liškou (50) v brněnském HaDivadle. Tehdy se zamilovala nejen do Brna, ale i do Lišky. Vypadalo to na lásku až za hrob, ale jejich vztah skončil v troskách. Co se stalo?

Vzali se roku 2002 na farmě Bolka Polívky (73) v Olšanech. Žili spolu jedenáct let a všichni si mysleli, že je to krásný vztah. Jenže pak najednou vyšlo na světlo světa, že se pár potýká s dlouhodobými problémy a bude se rozvádět.

Všichni si mysleli, že se k sobě báječně hodí. Ale ukázalo se, že ne.

Nezvládli to

Manželé se snažili rozkol překonat, ale situace se bohužel nezlepšila. Kristýna tehdy o soužití s Liškou řekla, že jejich vztah byl jako jedna dlouhá pohádka. Potkali se, zamilovali, vzali se a měli dítě. Herečka o sobě tehdy prohlásila, že je praštěná, naivní holka, která miluje blázna.

„Dva blázni se dali dohromady, to prostě nejde... Neumíme žít spolu, jsme moc rozdílní,“ vysvětlovala po rozchodu Boková. Také dodala, že rozvod je sice moc smutný, ale zároveň ho vnímá jako osvobozující rozhodnutí. Jejich syn Šimon (17) se tak pomalu začal smiřovat s tím, že pravděpodobně bude muset žít v neúplné rodině.

Každý svého štěstí strůjce

Jaké konkrétní problémy ve vztahu řešili, to se neví. Tečkou za vztahem však mohla být nevěra Kristýny. Ta si měla najít ještě během manželství nového partnera… Celkem rychle po rozvodu se totiž znovu vdala, za muže si vzala filmového produkčního Lukase Katakalidise.

Manželé přivedli na svět dvě děti a Kristýna tvrdí, že teprve po boku Lukase našla klid. Liška si asi rok po rozchodu začal s herečkou a zpěvačkou Bárou Polákovou (39) a v dalších letech si spolu pořídili dvě dcery – Ronju (7) a Rikku (5).

Po čase se ale i v tomhle vztahu začaly objevovat trhliny, proto Pavel a Bára docházeli na párovou terapii. Často se prý nebyli schopni dohodnout, na druhou stranu prý nechtěli jeden o druhého přijít. Jejich partnerství se nakonec přece jen rozpadlo, ale udrželi vztah aspoň na takové úrovni, že jsou schopni společně vychovávat dcery.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden