Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a DJka Chantel Jeffries (30) o sobě poměrně dlouho nedala vědět jinak než na hudebním poli. Teď mají ale její obdivovatelé štěstí. Kráska si dala odpočinkový den na pláži v Miami a předvedla svou skvostnou postavu.

Doby, kdy byla známá jako partnerka Justina Biebera, jsou dávno pryč. Chantel ale díky svým schopnostem a taky kráse nezůstala v propadlišti dějin a je stále úspěšná. O tom svědčí více než čtyři a půl milionu fanoušků, kteří ji sledují na sociální síti. Tam jim Chantel předvádí nejen svou práci DJky, ale také bezchybné tělo.

To teď vystavila i na Miami Beach, kde odpočívala po slavném Pegasus World Cup, dostizích, které na Floridu každý rok přitáhnou spoustu osobností. A kde právě i Chantel odehrála svůj set. Na pláž zvolila velmi úsporné plavky, které odhalily nejen její vypracovaný zadeček, ale i přednosti, které v minulosti prodělaly více změn.

Chantel si před lety nechala svá ňadra zvětšit, pak ale přibrala, díky čemuž nabral na objemu i její hrudník. A tak usoudila, že jsou k její postavě prsa příliš velká, a nechala si je opět zmenšit. A zdá se, že udělala dobře. Teď její dekolt vypadá skvěle a třicetiletá DJka si rozhodně může dovolit vystavovat jej v celé kráse.

Reklama

Další články

Načítám