CESTA SKRZE MULTIVERSUM (19)

Penre Wes

Penre Wes

autor

01.02.2023 Exkluzivně

5.5 Veganská past

Když se vrátíme k našemu příběhu, kdy byli Vegané poraženi Lyřany, Vegané se přestěhovali do hvězdné oblasti Orionu, stále více se s touto hvězdnou skupinou spojovali a začali si říkat Orionci, přičemž víceméně zapomněli na svůj veganský původ. Ve spojení s reptiliánskými královnami Orionu se z nich stali proslulí a obávaní Orionci. Vegani dokonce vytvořili frekvenční síť, která uvěznila všechny, kdo žili v Orionu a byli veganského humanoidního původu, ve frekvenčním vězení. I po smrti byli uvězněni v Orionské matrici a neměli jinou možnost než se reinkarnovat do Orionské soustavy. Byl to dokonalý kontrolní systém a ti, kdo ho řídili, získali velkou moc, protože věděli, že mají Duše Orionců v pasti. Bytosti zvenčí, které nevěděly, co frekvenční síť dělá, mohly s trochou chytrosti vstoupit do systému Orion zvenčí, ale jakmile byly uvnitř, nemohly se dostat ven. Byl to tedy uzavřený systém. Proto měli Reptiliáni a další rasy, které si byly vědomy této frekvenční ohrady, tendenci vyhýbat se hvězdným systémům ovládaným Veganskými Oriony; dokonce i Drakoni to dělali.

Jako vždy, když je uvnitř civilizace velký útlak, dochází k odporu, a tak tomu bylo i zde. Říkalo se jim "Černá liga" (černá jako "skrytá") a trvalo jim mnoho životů odporu, kdy žili v jeskyních pod zemí, často na horkých pouštních planetách, daleko od civilizace, než se jim podařilo tento útlak vyřešit. Stejně jako mnozí před nimi si však mysleli, že mohou čelit násilí násilím, a tak začali občanské války proti své obrovské vládě. To byla samozřejmě válka, kterou nebylo možné vyhrát, a nakonec musel odboj utéct, roztříštěný a poražený. Těch pár, kteří přežili, se muselo dobře skrývat a trvalo dlouho, než se "Černá liga" mohla znovu reorganizovat.  Podle Royal/Priest existovalo několik kněží, kteří přišli na to, jak zvýšit své vibrace a uniknout frekvenčnímu poli.

Když se k tomu duchovně vycvičili, hledali cíl, kam by mohli uniknout, a tím cílem byla Země; planeta, která byla kdysi Veganů

Zaregistrujte se a čtěte dál,
získáte 8 dní předplatného
na zkoušku zdarma

Najděte svou cestu k transformaci s naší rozsáhlou nabídkou videí a článků, které rozšíří vaše obzory.

Další díly