Zuzana Plačková přemýšlí o koupi třetího bytu v Dubaji

Slovenská influencerka Zuzana Plačková je majitelkou již dvou nemovitostí v Dubaji. Na sociálních sítích se formou instastories svým fanouškům svěřila se šokující zprávou. Chce koupit další byt ve Spojených arabských emirátech.

Zuzanu Plačkovou si mnozí z nás jistě pamatují coby blondýnku z reality show Hotel Paradise. Od té doby se Plačková změnila k nepoznání. Zuzana po boku svého manžela Reného a vymodleného synka Dionka odjela do Dubaje, kde se chystali ke koupi luxusního bytu. Podle informací deníku Blesk byla bytová jednotka, kterou si slovenská rodinka pořídila, teprve ve výstavbě nedaleko hlavní silnice.

Kolik si influencerka vydělává?

Slovenská influencerka Zuzana Plačková si na své živobytí vydělává prostřednictvím sociálních sítí, především Instagramu, kde spolupracuje s několika firmami. Pro eXtra.cz se tenkrát svěřila, že její plat neklesne pod částku 250 tisíc měsíčně, což je pro mnohé naprosto nepředstavitelná suma peněz.

Z prodeje luxusních kabelek pořídí byt

Jak již bylo zmíněno, Zuzana Plačková tak kromě dvou bytů, které již vlastní, přemýšlí o koupi dalšího. Na svém Instagramu sdílela s fanoušky své plány, jak přijít k penězům, aby si další nemovitost mohla dovolit. Na její vyjádření se můžete podívat zde. „Již třetím dnem mám v hlavě myšlenku. Zeptala jsem se jedné Slovenky, odkud se známe, že je mi povědomá. A ona že mi přinesla v Bratislavě Hermes kabelku, co jsem si koupila,“ napsala Plačková a dodala, že se dané slečny zeptala, jak se dostala do Dubaje. Slovenka ji měla odpovědět, že prodala veškeré své kabelky a jiné věci a za peníze, které prodejem získala, si nemovitost pořídila. „Normálně přemýšlím nad tím, že udělám to samé a koupím si tu třetí byt,“ napsala Zuzana.

Zdroj: Blesk, eXtra, Instagram