Nikol Moravcová se pochlubila rozkošnou fotkou se svou dcerkou. Fanoušek ji označil za nejkrásnější holčičku Instagramu

Moderátorka Nikol Moravcová se před pár dny pochlubila svou kouzelnou dcerkou na sociálních sítích a fanouškům srdce zaplesalo. Violka má po kom zdědit svou krásu, je totiž celá maminka. Přesvědčte se sami.

Nikol Moravcová poprvé předvedla svou dceru na akci týdne módy v Praze, kde se malé parádnici moc líbilo. V rozhovoru pro Super.cz se Nikol zmínila o tom, že druhé dítě s manželem zatím neplánují, přičemž dodala, že je malá Violka šťastná, že je sama, jelikož má veškerou pozornost obou rodičů zcela pro sebe.

Krásná Nikol je „ženou všeho druhu“. Věnuje se moderování, herectví, ale nejvíc jí sluší role milující maminky. O tom bez pochyb přesvědčila všechny její fanoušky poté, co sdílela prostřednictvím Instagramu naprosto dokonalou sérii fotografii, na nichž je zvěčněna se svou tříletou dcerou Violkou.

Těmito snímky Nikol Moravcová odzbrojila své sledující, kteří se nad roztomilou holčičkou rozplývali. Někteří se dokonce nechali slyšet, že je tříletá Violka nejkrásnější holčičkou, kterou kdy viděli. A není divu, je totiž víc než jasné, po kom zdědila svou krásu.

Není žádné překvapení, že se komentáře plnily jen samou chválou, sledující byli z malé Violky naprosto unešeni. „Prostě holčička do reklamy. Violka je opravdu nádherná,“ napsala Dobromila k fotce a mnozí z fanoušků její názor sdíleli. „To je snad nejkrásnější holčička z Instagramu. A ty její vlásky. Prostě panenka,“ rozplývala se nad fotografií Erika.

Už teď je víc než jasné, že tatínek této krásné holčičky to bude mít velice těžké, jelikož v době Violčiny puberty bude muset být na pozoru a odhánět zástup budoucích nápadníků.

Zdroj: Super.cz, Instagram