Přejít k hlavnímu obsahu

Tenisky k šatům – Jak kombinovat, aby vypadaly krásně?

Že jsou tenisky výhradně sportovní obuv, která se hodí pouze k teplákové soupravě? Omyl. Čím dál více se tenisky začínají nosit také k šatům a dalším elegantním kouskům. Jak tenisky s šaty správně kombinovat, aby byl výsledný efekt co možná nejlepší?

Proč by vám v botníku neměly chybět dámské sneakers?

Jestliže je možné říct o nějaké dámské obuvi, že je skutečným must-have kouskem každého botníku, pak jsou to určitě sneakers dámské. Ty totiž zaručeně unosíte po celý rok a hodí se pro většinu módních stylů. Ať už tedy upřednostňujete elegantní, nadčasové nebo basic outfity, sneakers dámské lze kombinovat prakticky s čímkoliv a sluší skutečně všem ženám. Jedná se o trendy nestárnoucí dámské boty, pomocí kterých jednoduše vykouzlíte outfit vhodný pro všechny běžné i výjimečné příležitosti. Dámské sneakers perfektně doplní oversized vzhled, který je poslední sezony opravdu velmi žádaný, zdůrazní sportovní charakter outfitu, nebo naopak naruší elegantní modely a dodají jim pomyslný šmrnc. Dámské tenisky se proto skutečně nemusíte bát obout ani k šatům.

Jaké vybrat tenisky k šatům?

Abyste si bez obav mohla tenisky k šatům obout, je třeba nejprve vybrat takový model, který se k nim bude nejlépe hodit. Je zřejmé, že běžecké či jinak sportovní tenisky nebudou tím nejlepším řešením. Naopak raději dejte přednost elegantnějším teniskám, které nejsou doplněné o výrazné sportovní nápisy či barevná loga. Ideální jsou zejména tenisky v černé, bílé, hnědé, béžové, khaki či jinak neutrální barvě.

Dále pak zvolte tenisky s rovnou podrážkou, jenž působí ležérně a v porovnání se sportovními teniskami jsou k šatům skutečně vhodné. Nebojte se ani tenisek na platformě. Ty se poslední dobou těší velké oblibě. Skvěle v kombinaci s dámskými šaty vypadají zejména dámské sneakers s metalickými odlesky, blyštivými prvky, kamínky či jinými ozdobami. Čím více elegantní na první pohled tenisky jsou, tím lépe se k šatům hodí.

Zatímco k basic neutrálním šatům si lze vzít téměř jakékoliv neutrální tenisky, k elegantnějším šatům dejte přednost lehce luxusnějšímu a okázalejšímu modelu. Perfektním řešením pro všechny případy jsou dámské bílé sneakers. Ty unosíte naprosto ke všemu. K šatům, džínám i kalhotám. Ne nadarmo jsou proto dámské bílé tenisky s rovnou podrážkou označovány za must have kousek dámského botníku.

A jestliže tedy i vy tenisky vhodné k šatům hledáte, obchod CCC si pro vás připravil rozsáhlou nabídku dámských sneakers vhodných pro všechny příležitosti. Kromě širokého sortimentu se prodejce CCC pyšní také tím, že mimo kamenných prodejen si u něj můžete boty zakoupit pomocí online e-shopu, díky kterému si své vysněné tenisky můžete pořídit přímo z pohodlí svého domova.

Kdy není vhodné tenisky a šaty kombinovat?

I když se tenisky k šatům již nosí zcela běžně, stále existuje několik situací, kdy je vhodnější doplnit šaty lodičkami místo tenisek. Jedná se zejména o společenské události, které si vyžadují formální dress code. Na ples, do divadla či na svatbu si zkrátka k šatům raději vezměte formálnější boty, jako mohou být právě lodičky nebo třeba baleríny.

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Tenisky k šatům – Jak kombinovat, aby vypadaly krásně?