V SEVŘENÍ TAJEMSTVÍ (14)

Prokopenko Igor

Prokopenko Igor

autor

02.02.2023 Fenomenologie

Dne 9. srpna 1973 vyslali astronauti na palubě kosmické lodi Skylab 2 šokující zprávu. Během studia slunečních erupcí na Slunci došlo k explozi obrovské síly. Z hloubi ohnivé koule vyrazil do výšky 800 000 kilometrů sloupec žhavého helia. Celých 70 sekund sledovala posádka noční můru, v níž se v ohnivém sloupu objevovaly statisíce lidských tváří, mučených ve věčných plamenech. Astronauti podali na Zemi zprávu:  "Viděli jsme peklo."

Vědci nepopírají, že astronauti se během letu skutečně dostávají do zvláštního stavu a pozorují fantastické obrazy. Sergej Kričevskij, zkušební pilot, doktor věd, říká, že v reálném čase to všechno trvá pět nebo deset minut, ale o tom, co jste viděli, co jste zažili a jak jste se cítili, můžete mluvit hodiny:

"Jednou jsem byl v jiné soustavě, kde jsou dvě slunce. Planeta a dvě slunce na obloze. Viděl jsem vyspělé humanoidní bytosti. Rozhovor neprobíhal v ruštině, vůbec ne v lidské řeči, ale rozuměl jsem všemu. Byla tam velmi vyspělá civilizace...".

Není zvykem oznamovat takové okamžiky veřejně a astronauti svěřují svá tajemství pouze kolegům. Slunce je hvězda, na které závisí život na Zemi. V náboženstvích všech národů měla ohnivá hvězda hlavní místo: zářivý bůh Hélios u starých Řeků, Dažbog u starých Slovanů. Bůh Ra byl považován za prvního vládce Egypta a faraóni byli jeho zástupci na Zemi. Slunce bylo považováno za živitele a ochránce lidí. V současné době žije na světě více než 30 000 lidí, kteří žijí a prospívají bez jídla. Tvrdí, že se živí zářivou energií Slunce nebo kosmickou životní energií - pránou. Každý má potenciál, jen je třeba ho rozvíjet a používat správné postupy. To vyžaduje meditaci a poslech manter.

Existují oficiálně doložené zprávy o tom, že se lidé živili sluneční energií. Například jogín Prahlad Džani byl vyšetřen v indické nemocnici. Tvrdil, že více než 65 let nepřijímal potravu ani vodu. Řekl, že životní energii získává ze vzduchu a slunečního světla. Pracovníci "Indického fyziologického institutu" potvrd

Zaregistrujte se a čtěte dál,
získáte 8 dní předplatného
na zkoušku zdarma

Najděte svou cestu k transformaci s naší rozsáhlou nabídkou videí a článků, které rozšíří vaše obzory.

Další díly