Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bílé písčité pláže, průzračné moře a krásné počasí. Spisovatelka Martina Formanová (58) čerpá energii na dovolené, kam vyrazila se svou kamarádkou, modelkou Pavlínou Pořízkovou. Vdova po Miloši Formanovi u moře nejen píše, ale chytá také bronz.

Pod taktovkou své na sociálních sítích zkušenější kamarádky už se Martina vrhla do pózování v plavkách. A po pár sexy snímcích vyrukovala s dalšími. Své tělo vystavila na odiv v plavkách, které jí dělají parádu už řadu let.

„Bezostyšně vystavuji své plavky za 10 dolarů, které jsem si koupila, když byli moji synové ještě malí,“ svěřila se Martina Formanová, která na sociálních sítích s fotkami v bikinách boduje a od svých sledujících slyší jen samou chválu. Aktuálně stále žije v USA, ale návrat do Česka nevylučuje.

„Je velká možnost, že se natrvalo vrátím zpátky. Synům je třiadvacet, ještě studují. Máme tam dvě adresy, byt na Manhattanu a dům v Connecticutu. Že bych si pořizovala něco v Praze a pak se cítila provinile, že nejsem na dalších dvou místech, zatím nehrozí. Počkám, až si to kluci převezmou, a pak budu volná jako pták,“ řekla Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám