Soud uznal nepříliš bystrou ženu se základním vzděláním vinnou ze zločinu obchodování s lidmi a ohrožování mravní výchovy dítěte. Marcela, matka malého dítěte, se s žalobkyní Ivetou Eichlerovou dohodla na vině i trestu.

Vyhnula se tak hlavnímu přelíčení, kde by na světlo vyplavaly mnohé nechutnosti. I tak ale ze spisu vyplynulo, že kuplířka čile a úspěšně dohazovala nezletilé dívky nadrženým zákazníkům. Ke zneužití školačky (12) naštěstí nedošlo, i když zájemce za ni již poslal peníze!

Dívka za 4 000 korun

Za sex, který probíhal často v dodávce přímo v ulicích městečka, inkasovala čtyři tisíce korun. „Dva tisíce korun dávala dívce, dva si nechávala,“ četla ze spisu žalobkyně.

Kuplířka pro svou nezletilou kamarádku dokonce založila na serveru Amatéři profil, přes který dívka nabízela úchylákům a fetišistům své nahé fotografie a údajně obnošené prádlo. Čilý byznys se ale během několika měsíců provalil a žena skončila u soudu.

„Od vězení vás zachránil hlavně fakt, že máte malé dítě. Pod trestní sazbu jsme šli jen kvůli tomu. Budete li ovšem ve svém chování pokračovat, bude to mít pro vás nedozírné následky. Vyvarujte se toho, abyste do svého způsobu života zatáhla jiné,“ vyprovodil ženu ze soudní síně znechuceně soudce Aleš Novotný.

Chtěl sex s dítětem

Společně s kuplířkou si vyslechl trest i jeden z jejich zákazníků, Martin (29). Muž z vesnice na Brněnsku totiž čile provozoval sex s nezletilou a právě on zaslal i peníze za dovádění s holčičkou (12)!

Soud potrestal Martina za svádění k pohlavnímu styku, ohrožování výchovy dítěte, výrobu a nakládání s dětskou pornografií 18 měsíci vězení. Výkon trestu mu odložil na zkušební dobu 36 měsíců.

„Dohodou o vině a trestu jste se kromě jiného vyhnul zkoumání vašeho duševního a tělesného stavu. Vzhledem k vašim sexuálním preferencím vám důrazně doporučuji, abyste se nad sebou zamyslel a okamžitě vyhledal odbornou pomoc. Pokud byste totiž svoje choutky naplnil, mělo by to katastrofální důsledky, nejen pro vás,“ zdůraznil soudce. Rozsudky jsou pravomocné.

VIDEO: Je doma máma? Tomáš Klus v provokativním videu o zneužívání.

Video
Video se připravuje ...

Je doma máma? Tomáš Klus v provokativním videu o zneužívání Tomáš Klus/YouTube/CZNIC