Bytosti a monstra

Nejznámější kanibalové všech dob: Jejich příběhy jsou skutečně morbidní

Kanibalismus má své dlouhé kořeny a je jasné, že ani důraz na veganské trendy ve stravování neznamená, že jsme ve výpočtu kanibalů už skončili. Podívejte se však na osudy těch, které nelze přehlédnout.

Navštivte také:
VIDEO: Jaký otec, takový syn: Když páchání zločinů zůstalo v rodině

Jeffrey Dahmer

Muž, který neměl žádné zábrany. I takovými slovy by se dal citlivějším povahám popsat muž jménem Jeffrey Dahmer. Ve skutečnosti to byl sériový vrah, který své oběti znásilňoval, mučil a po smrti zohyzdil. Uchýlil se i ke kanibalismu a nekrofili a nebýt jedné oběti, které se podařilo Dahmerovi utéct, možná by ho nikdy nechytili. O tomto kanibalovi jsme již dříve vydali samotný článek.

Issei Sagawa

Issei Sagawa

Issei Sagawa může být ikonou všech kanibalů. Nesnědl toho sice příliš mnoho, ale v podstatě takříkajíc až legálně. Zavraždil, zmrzačil, znásilnil a pak snědl Holanďanku Renée Hartevelovou. Během dvou dnů snědl různé části jejího těla, přičemž vše fotograficky dokumentoval. Zatkli ho při pokusu zbavit se těla ve dvou kufrech. Zločin šokoval národ a mnozí si mysleli, že Sagawa shnije ve vězení. No a tady přichází zlom. Jeho bohatí rodiče najali ty nejlepší právníky a soud ho uznal za duševně nemocného a nechal Sagawu převézt zpět do Japonska. Sagawa strávil jen dva roky ve vězení, poté byl propuštěn a dnes je svobodným člověkem. O jeho stravování se už nic neví.

Navštivte také:
VIDEO: Měli léčit, místo toho vraždili: Z lékařů se vyklubali sérioví vrazi

Alexander Pearce

Alexander Pearce

Začal jako zloděj bot, ale když uprchl z vězení, na dlouhé cestě za svobodou snědl své spoluvězně na útěku. Pearce byl prvním odsouzeným kanibalem v historii Tasmánie a prvním mužem popraveným nejvyšším soudem. Předtím, než ho oběsili, Pearce řekl přítomným, že mužské maso je chutné a chutná mu mnohem lépe než ryba nebo vepřové.

Alfred Packer

Pozor, vydáte-li se s někým na hory a on půjde příliš nalehko. To byl totiž přesně Alfredův případ. Coloradský kanibal se přiznal, že zabil a snědl pět mužů. Alfred Packer a pět dalších se totiž během zimy pokusili přejít přes pohoří San Juan v Coloradu. No a přežil pouze Packer. Nejprve řekl, že ho jeho skupina opustila, ale nakonec se přiznal, že zabil a snědl ostatní muže, aby přežil. Jednoduše, k čemu si dělat a nést zásoby, když mohou jít část cesty s vámi? To bylo zřejmě heslo jeho turistické výpravy.

Navštivte také:
VIDEO: Čarodějnické metropole: Tady se kdysi upalovalo ve velkém

Albert Fish

Začátkem 20. století se chlubil, že zabil více než 100 lidí, ale obviněný byl jen z vraždy tří dětí. Americký sériový vrah své oběti nejen zabil, ale také znásilnil, mučil a snědl. Chytili ho díky dopisu, ve kterém popsal své kanibalské aktivity, a zaslal jej matce jedné ze svých obětí. Fish byl popraven na elektrickém křesle ve věznici Sing Sing v roce 1936, přičemž jeho poslední slova byla: „Ani nevím, proč jsem tady.“

Armin Meiwes

Zajímavý případ, který nebyl až tak násilný, jak by se zdálo. Armin Meiwes umístil reklamu na webovou stránku věnovanou kanibalismu, že hledá 18 až 25letého chlapce, kterého by zabil a pak zkonzumoval. Na inzerát odpověděl 9. března 2021 Bernd Jürgen Armando Brandes a tím to celé začalo. Oba natočili setkání, které ukazuje, že Brandes souhlasí se vším, co se děje. Ale i tak to bylo protizákonné. Během následujících deseti měsíců Meiwes konzumoval Brandesovo maso, ale nakonec ho chytili. Původně byl odsouzen jen na osm let vězení, ale v rámci obnoveného procesu dostal doživotí. Svých činů lituje a dokonce se stal vegetariánem.

k0m1s

Jsem obyčejný člověk, který ve svém volném čase tvoří zajímavé webové stránky. Poslední dobou se velmi zajímám o tajemno, z čehož vznikl i tento web.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button

Bylo zjištěno blokování reklam

Prosíme, vypněte blokování reklam pro tento web. Reklamy nám pomáhají s provozem webu. Děkujeme.