JSTE RASOU PRŮZKUMNÍKŮ...... (11)

Shapiro Robert

Shapiro Robert

autor

03.02.2023 Channeling

Spojování éterických genů a neutrální částice
Joopah
Sedona, Arizona, 6. srpna 1990

Zdravím, zde Joopah. Dnes budeme diskutovat o spojování genů. Budeme mluvit o tom, co můžete udělat pro to, abyste začali splétat své vlastní geny a měnit své fyzické já prostřednictvím změn ve svém já v páté dimenzi. Účelem vašeho přechodu ze třetí do páté dimenze je harmonizovat a vyrovnat váš svět, ale již nyní můžete provádět úpravy, abyste vše urychlili a připravili svá fyzická já na tento přechod. Důvodem, proč v těchto dnech čelíte tolika osobním krizím, je naléhavost posunu ze třetí do páté dimenze. Jak vidíte, vaše planeta se kvůli znečištění stává stále méně vhodným prostředím pro život lidí. Tato krize v oblasti znečištění se na určitou dobu urychlí a dojde k určitým výzvám pro lidský genetický kód. Již nyní jste v důsledku neúmyslných změn provedených v laboratořích svědky některých změn ve vašem genetickém kódu, které se spontánně objevují jako AIDS a další genetické nemoci.

Vaše éterická těla jsou v úzkém kontaktu s vašimiz páté dimenze. Protože vaše energetické pole je v úzkém kontaktu s éterickým. Je zde záměr vytvořit změnu vaší aurické genetické substance. Pokud se to podaří byť jen jednomu z vás, můžete to ukázat ostatním a může to být malou pomocí k urychlení příznivější situace pro vaši genetickou situaci, jaká existuje nyní. Bez dalších okolků vás všechny požádám, abyste se co nejlépe uvolnili, a za chvíli vás požádám, abyste se vnitřně spojily sse vým z páté dimenze.

 

Změna vaší aurické genetické substance

Dovolte si nyní představit dvojitou šroubovici vaší DNA. Představte si svět páté dimenze, kde nemoc není známa, jak ji nyní prožíváte. Začněte umožňovat interakci mezi svým aurickým energetickým polem a fyzickými těly svých já z páté dimenze, která jsou nyní zde, v polích vašich jemnohmotných těl. Abychom lidskou rasu připravili na pokroky v genetice, které se na vás budou řítit, připravíme pro ně lůžko, základ - matrici, chcete-li -, aby to mohlo přijít s grácií. Představte si zlaté světlo všude kolem sebe. Nechte ho prostoupit vším, co je ve vás. Nyní nechte své fyzické Já odpočívat, později budeme pokračovat a věnovat se tomu více. Požádám vás, abyste zůstali nablízku, protože účelem je zasít vás do páté dimenze se svými budoucími Já, abyste připravili svůj genetický kód na toto záření. Až budete mít ve svém energetickém poli dostatečné množství radionické energie páté dimenze, bude možné zasít tuto radionickou energii i u ostatních a připravit je tak na přechod, který se bude stále zrychlovat.

Zrychlení se zvyšuje. Vaše osobní krize, které mohou, ale nemusí být snadno řešitelné prostřednictvím mentálních procesů, mohou být mnohem snadněji vyřešeny prostřednictvím duchovních/emocionálních procesů. Velká část toho, co prožíváte v každodenním životě, souvisí s přípravou na změnu těchto genetických kódů. Jednou z nečekaných, ale reálných situací, které nastanou v nepříliš vzdálené budoucnosti, bude příchod třetího pohlaví. Tato forma vás samých, kterou již nyní připravují vaše z páté dimenze, vytvoří záložní formu lidstva pro případ, že by se posun do páté dimenze nějakým způsobem změnil. Třetí pohlaví má schopnost se rozmnožovat a bude se vám velmi podobat, ale bude zbaveno některých sexuálních znaků. Doporučuji vám, abyste docenili hodnotu tohoto vašeho příspěvku, stačí pochopit genetiku v její složitosti. Velká část nevyřešených krizí v genetice na jiných planetách se řeší právě teď na této planetě.

Svými extrémními akcemi a reakcemi vytváříte nový genetický fond. Tvoří vás mnoho různých forem života, i když převažují genetické struktury z Plejád, Orionu a Síria. V rámci těchto převládajících existuje mnoho proměnných spojených s různými životními formami z těchto galaxií. Existují i další vlivy z jiných galaxií a hvězdných systémů. Cílem je vytvořit dynamickou bytost, která svou existencí vyvrhne prostřednictvím vyzařování svého energetického pole do vaší atmosféry dostatek étericko-genetického a elektro-magnetického materiálu, aby mohlo dojít ke genetickému rozlišení mimo vaše fyzická těla. Nebylo by správné očekávat, že vy jako jednotlivci fyzicky vyřešíte genetické krize jiných světů, ale jak se vaše energetická těla rozšiřují a stávají se silnějšími, velká část genetického řešení se bude odehrávat ve vašich vyzařovaných energetických tělech - tedy ve vašich aurických polích. Tímto způsobem není nutné, abyste zažívali genetické poruchy ve svém fyzickém Já, ale můžete mít prospěch ve své fyzické genetice díky ziskům, které se odehrávají ve vašich éterických tělech.

 

Pomoc Plejáďanům

Dokonce i nyní je ve vašich éterických tělech velké rozlišení, které pomáhá Zetě, Síriu a Plejádám. Jednou z výzev v plejádském hvězdném systému je například to, že se v současnosti - a ještě mnohem více v budoucnosti - obtížně vyrovnávají s polaritou. Jejich fyzická těla obvykle nemají sílu vypořádat se s odděleností a polaritou - jinými slovy s opozicí - jako to dokáží mnozí z vás. Nejen v rámci mentálního a emocionálního zpracování se člověk může s takovými zápasy vypořádat. Dokonce i v rámci genetického kódu existují struktury uvnitř struktur, které umožňují, aby se tyto věci odehrávaly. Část toho, čím budou Plejáďané v nadcházejících letech procházet, bude z vašeho časového hlediska znovuvytvořením některých úrovní polarity, aby mohli pokročit ve svém růstu, aniž by byla zpochybněna jejich fyzická harmonie. Budou toho dosahovat rozšiřováním svých aurických polí, která mají v této době omezenou schopnost rozšiřování.

Mnohé z toho, co se nyní děje ve vašich aurických polích, to umožní. Vysvětlím vám to takto: Vaše aurické pole je to, co bychom mohli nazvat svalové. Mají velký potenciál. Plejáďané, kteří donedávna navštěvovali vaši planetu, ji začnou znovu navštěvovat koncem 90. let. Hovořím o nové vlně jejich aktivit v prostředí vašeho planetárního systému a a vyší planety. (Je zajímavé, že se tak skutečně stalo, pozn. red.). Některé z vás vezmou na palubu svých plavidel a v té době bude probíhat spíše radionická výměna energie než fyzické zkoušky, které se na plejádských plavidlech stejně příliš nekonají. Určití Plejáďané budou mít zkušenost s radionickým polem pozemšťana, kterému říkáte aurické pole, na maximum svých schopností, a dokonce i nyní na to trénují. Tato výměna, kterou mohou uskutečnit pouze s vámi, jim umožní vrátit se na svou planetu a zasít tuto hybridní radionickou energii do svých lidí a umožnit jim zahájit přípravy na polarizaci. Možná nevidíte v polaritě žádnou výhodu, ale polarita značně urychluje možnosti změn a úprav situací, které pomáhají všem rasám pokračovat ve vývoji a růstu, a růst na Plejádách byl v poslední době velmi pomalý. Pokud budou v tomto pomalém růstu pokračovat v dohledné i pokročilé budoucnosti, jejich civilizace časem začne vymírat. Tyto informace jim byly předány nedávno, aby mohli pochopit a plně si uvědomit důležitost těchto výměn s vámi na Zemi.

Nedávno se od nich odtáhli, protože se domnívají, že nyní i v minulosti docházelo k velké a silné expanzi negativní energie na této planetě; jak říkáte, negativní energie je nepohodlí. Přesto je to tatáž negativní energie, která vám díky bumerangovému efektu umožní posunout se do vaší čtvrté dimenze. Urychluje vás a klade na vás velké fyzické, emocionální, mentální a duchovní nároky. Všichni jste však na to byli připraveni, a i když budete procházet určitými emocionálními a fyzickými krizemi, zvládnete to. Pro ně je to budoucnost. Bylo pro ně těžké to pochopit. Nyní dostávají tyto informace od svých učitelů, aby dokázali ocenit hodnotu růstu, který pro ně musí nastat. Tímto způsobem vám dávám příklad, jak pomůžete lidem z jiných planet, kteří vás v minulosti mylně odsoudili. Mnozí z Plejád čekali, až se stanete pozitivnějšími. Nyní mnohem více chápou, že musí začít vytvářet vlastní matrici a přijmout trochu polarizační energie, aby mohli růst. Až dosáhnete páté dimenze, budete pro ně mnohem přístupnější. Tato vaše budoucí verze se bude rovnat postupné zkušenosti Plejáďanů s polaritou v jejich aurickém poli díky kontaktu s vámi, pozemšťany. V době, kdy se vyvine to, co bude váš život v páté dimenzi, budou připraveni na stabilnější kontakt s vámi.

Domníváme se, že je nutné, aby zažily také 2% negativní energii, která stimuluje jejich růst. Vy zažijete 2% negativní energie ve své páté dimenzi, což umožní, aby obě rasy byly naprosto kompatibilní a připravené spolupracovat. Tuto situaci výrazně stimuluje práce, kterou dnes vykonáváte zde na této planetě. Pochopte tedy, že spojování éterických genů probíhá i nyní, a dnes vám poskytneme techniky, jak tuto strategii urychlit. Až budete tyto věci dělat, připravte se na to. Uveďte se do uvolněného nebo meditativního stavu, podle toho, co je pro vás snazší. Až budete volat své budoucí z páté dimenze, aby bylo s vámi, naplňte se co největším množstvím Lásky, uvolnění a harmonie, abyste pro své budoucí vytvořili co nejvstřícnější pole, které jim usnadní přístup k vám a vám k nim. Až sem přijdou, přinesou si s sebou něco z toho, co máte vy. Tímto způsobem se dozvědí, že velká část současné historie třetí dimenze bude v páté dimenzi ztracena, ne však kvůli velkým armagedonským zážitkům - obrovské destrukci - ale kvůli pocitu v páté dimenzi, že vaše současná historie není použitelná pro jejich dobu. Proto se i vaše v páté dimenzi bude od vás učit, kolik toho můžete nabídnout, takže nikdo nebude dávat víc, než dostává. To je důležité pochopit.

 

Pomoc Sirianům

Nyní, když jsem trochu probral, co mohou získat Plejáďané, proberu stručněji, co může získat Sírius. Systém Síria disponuje jednou planetou, která zažívá mnohem větší negativní energii než ta vaše. Jejich interakce s jinými druhy, které mají silnou pozitivní energii, je pro ně velmi důležitá. Jedním z mála druhů, se kterými mohou vůbec komunikovat, jsou v dnešní době pozemšťané. Zemi zdědí ve třetí dimenzi, protože jejich planeta je tak silně negativní, že v nepříliš vzdálené budoucnosti s největší pravděpodobností exploduje. Vy, jako inkarnované Duše, se do té doby všichni přesunete do páté dimenze, takže nikdo nebude z žádné planety vyhnán. Jsou to velmi vystrašení lidé. Nedokážou pochopit hodnotu Ducha, jak ji znáte, a jsou to velmi negativní bytosti. Ale i oni jsou připravováni. Nebudu vás žádat, abyste zažili jejich energii; je to zbytečné a bylo by to pro vás velmi nepříjemné. Řeknu jen, že vzhledem k tomu, že značná část vašeho genetického kódu je tvořena extraktem ze systému Síria, budete mít v rámci své energetické interakce, svého aurického pole, schopnost zanechat na Zemi třetí dimenze aurickou energii, která je bude připravovat.

Představte si to, pokud chcete. Jejich Duše se převtělí, až jejich planeta vybouchne. Přesunou se e své planety přímo na Zemi a najdou zbytkovou éterickou (aurickou) energii, která na ně bude čekat, a obsadí ji. To neznamená, že na úrovni Duše o něco přijdete, ani že budete poskvrněni či zabarveni jejich zkušenostmi. Je to, jako byste jim zanechali odkaz. Bude zde více aurické energie, než potřebujete, a až se přesunete do páté dimenze, zanecháte ji ve třetí dimenzi vysoce nabitou, jako byste si mohli setřást vodu z rukou, abyste je osušili. Najdou ji a znovu se nabije energií, což jim umožní přejít z polarizované negativní pozice do pozitivní/negativní polarity, kterou jste poznali zde na Zemi. Proto jste jim pomohli udělat obrovský krok v růstu a ve schopnosti posunout se za hranice bojů, které znali.

Zanecháte po sobě také určitou verzi energie, kterou mohu nazvat "vodní bytostí". Jak vědí lékaři i vědci, lidské tělo je tvořeno velkým množstvím tekutin. Ve skutečnosti, kdybychom odstranili veškerou tekutinu, mnoho by z fyzického těla nezbylo. Mnoho planet v soustavě Síria jsou vodní planety - ne všechny, ale mnohé. Proto máte tak velké oceány. Vaše energie, která interaguje s vlhkostí - elektrická a magnetická energie je výrazně stimulována vodou, zejména slanou nebo slanou vodou - z velké části planetu opustí. Když přejdete ze třetí do páté dimenze, část této energie opustíte. Umožní také druhům, které se nyní na Zemi vyskytují, aby se vrátily buď k svému původu  na Síriu, nebo aby s vámi přišly na váš aspekt Země v páté dimenzi, který se bude nazývat Tara. V tomto případě se některé z nich, například mořské želvy a některé druhy velryb, vrátí zpět na Sírius, kde byly akulturovány. Někteří z nich, jako například některé druhy velryb a mnoho druhů delfínů, se vydají vpřed s vámi. V moři nebo jinde je mnoho bytostí, které pocházejí ze Síria, ať už se jedná o rostliny nebo zvířata. Práce, kterou zde na této planetě vykonáváte, to umožňuje - umožňuje to, rozumíte.

-pokračování-

Další díly