Atomic Heart robot

Podívejte se, co všechno Atomic Heart nabídne

3. 2. 2023
Zdroj náhledu: Mundfish

Vývojářská studio Mundfish, které Atomic Heart vyvíjí, vydalo nový, téměř devítiminutový, trailer, který přibližuje mechanismy a souboje dlouho očekávané hry. Hra je v aktivním vývoji již několik let, přičemž o jejím aktuálním stavu se dlouho neinformovalo. Nový trailer ukazuje něco málo ze všeho, co titul nabízí, od prostředí, příběhu a soubojů až po jednotlivé zbraně.

Atomic Heart je akční RPG z pohledu první osoby se spoustou pohlcujících simulačních prvků. Oznámena byla krátkým teaser trailerem již v roce 2017, po němž následovala řada upoutávek, které detailně popisovaly různé prvky hratelnosti. Zprávy o jejím vývoji časem utichly, protože ředitel Robert Bagratuni prozradil serveru Eurogamer, že vývoj brzdí kombinace „mládí, ambicí, inovací a nových technologií“. Aby tým Mundfish vše urychlil, vyškrtl velké části hry, včetně plánovaného režimu pro více hráčů.

Přes protahovaný vývoj už ale nebudeme muset na Atomic Heart čekat příliš dlouho, protože vychází již 21. února pro PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Hra bude v den vydání součástí Game Passu pro konzole i PC.

František Hampl

K prvním hrám přičuchl už ve školce, ale do hraní ho pořádně až na základce vtáhla první Mafie, druzí simíci a třetí Heroes of Might and Magic. Hry ho od té doby nepustily, PC velice rychle doplnil „PSPéčkem“, od kterého přesedlal k větším konzolím, a dnes už je hrdým konzolistou. Jeho hlavním zájmem jsou příběhové adventury a RPGčka, ale nepohrdne ani dobrou strategií či karetkou. Pokud nepřebývá ve svém hráčském doupěti plném Lega a deskovek, tráví nejvíce času v kině a na farmačce.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.