Keanu Reeves žádal o soudní zákaz proti stalkerovi, který tvrdí, že je s ním příbuzný

Sláva často nepřináší pouze výhody, ale často může vést k nebezpečným nebo vyhroceným situacím. Někteří fanoušci jsou do svých oblíbenců zblázněni natolik, že jejich obdiv hraničí s posedlostí, a proto se uchylují k pronásledování. S jedním takovým případem se nyní setkal Keanu Reeves, který musel na stalkera podat soudní zákaz o přiblížení.

Nejvyšší soudce z Los Angeles vydal Keanu Reevesovi dočasný soudní zákaz proti nejmenovanému 38letému muži. Se stalkerem měl mít problémy již od listopadu. Podle webu The Hollywood Reporter se opakovaně nezvaný objevil v Reevesově domě a údajně herce pronásledoval, obtěžoval a neoprávněně vstupoval na jeho pozemek.

Muž se koncem minulého roku pokusil vloupat do Reevesova domu a druhý den se vrátil s tím, co web The Hollywood Reporter nazval „podezřelým batohem“, který obsahoval testovací sadu DNA a poznámku, v níž stálo, že muž a Reeves jsou příbuzní. Důkazy chtěl herci předložit ve snaze, že jejich příbuzenství uzná.

Během posledních tří měsíců se měl muž k herci vloupat nejméně šestkrát. Navzdory skutečnosti, že muž již má záznam v trestním rejstříku za vloupání, k žádnému soudnímu řízení mezi ním a Reevesem nedošlo, dodává Marca. Herec měl dokonce požádat, aby se muž nesměl přiblížit ani k jeho partnerce, Alexandře Grantové.

Zdroje: Marca, The Hollywood Reporter