Tajemný Pavel Řezníček chrání bezpečnost v novém seriálu Zlatá labuť

Herec Pavel Řezníček patří mezi herce, kteří si rádi střeží svoje soukromí. Na rozhovory je skoupý, a pokud se rozhodne mluvit, prozradí jen to, co chce. Momentálně se na obrazovkách objevuje v seriálu Zlatá labuť, v němž hraje šéfa ochranky. Při jeho projekci přece jen roušku tajemství poodhalil.

Nová role mu padla do noty, protože jak sám říká, je poměrně nevýrazná a vlastně tajemná stejně jako on. „Moje role je taková nenápadná, je to role Václava Macha, což je šéf bezpečnostní agentury. Je to bývalý policista a my stále zatím nevíme, proč musel odejít od policie. A hodně pomáhá hlavní mužské postavě Petru Kučerovi, kterého hraje Adam Vacula,“ prozradil Expresu.

Na kameru v rozhovoru s TV Nova ocenil na seriálu právě onu dobu, tedy období těsně před vypuknutím druhé světové války, které ho prý fascinuje. Roli bývalého policisty přijal především kvůli tomu, že nabízí neokoukané prostředí a náměť, tedy nejedná se o žádnou nemocnici nebo kriminálku.

Byť to na první pohled zatím není zřejmé, bude pomáhat z průšvihu hlavní hrdince Báře Veselé alias Martě Dancingerové. Jeho postava možná působí nevýrazně, je skryta v pozadí, ale dá se očekávat, že bude velkým hybatelem děje.

Zdroje: Expres, TV Nova