Petra Jankovičová a Kateřina Hrubešová, dámský tandem ve vedení AKA

Personálie
Na lednové mimořádné valné hromadě Asociace komunikačních agentur (AKA) byly zvoleny do vedení této profesní asociace dvě ženy. Prezidentkou byla zvolena Petra Jankovičová a výkonnou ředitelkou Kateřina Hrubešová. Tímto krokem završuje AKA personální změny ve vedení a je připravena na společenské a technické změny, které celý kreativní průmysl čekají v dalších letech.
Prezidentkou AKA byla zvolena Petra Jankovičová, na snímku. Foto: AKA

Obě manažerky mají za sebou rozmanitou a dlouholetou pracovní zkušenost v reklamním a mediálním průmyslu. Petra Jankovičová je spoluzakladatelkou a spolumajitelkou oceňované pražské agentury Triad, Kateřina Hrubešová se pohybuje v reklamním a mediálním prostředí více než 25 let, zastávala pozice v reklamních a mediálních agenturách i v neziskovém sektoru.

Jankovičová vedla agenturu Triad od jejího vzniku vedla deset let a z původně digitální agentury pomohla vybudovat full-servisovou agenturu zaměřenou na kreativu a strategii. Její řízení loni v dubnu předala Magdaléně Křížové v roli CEO a Petře Blažkové jako COO.

Výkonnou ředitelkou AKA byla zvolena Kateřina Hrubešová. Foto: AKA

V srpnu loňského roku se pak Jankovičová na čas postavila do čela marketingu start-upu Madmonq. Členkou prezidia AKA, Jankovičová už byla mezi lety 2020 a 2022, kdy se zaměřovala na etiku reklamy, udržitelnost a vztahy agentur s klienty.

Hrubešová je původní profesí je novinářka se zaměřením na digitál a trendy v komunikaci. Posledních 14 let vedla profesní asociaci Sdružení pro internetový rozvoj (SPIR). Práce pro AKA je pro ni logickým vyvrcholením její profesní kariéry, kdy uplatní veškeré znalosti a manažerské zkušenosti z předchozích angažmá.

PSALI JSME:
Představenstvo KB Penzijní společnosti posílila Jana Petrovská

Zavřít reklamu ×

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odesláním vyslovujete souhlas s dokumentem Všeobecné podmínky používání webových stránek

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Další z rubriky Lidé a společnost

Radim Klabal posiluje tým ComSource

Česká společnost ComSource, která se zaměřuje na kyberbezpečnost, síťovou infrastrukturu a datovou analytiku, rozšířila svůj tým. Novým Delivery Directorem se stal Radim Klabal. O změnách firma informovala portál …

Nejčtenější

Kurzovní lístek
Chci nakoupit
Chci nakoupit
Chci prodat
EUR
EUR
USD
GBP
CHF
JPY
DKK
NOK
SEK
CAD
AUD
PLN
HUF
HRK
RUB

Proč euro zlevňuje a americký dolar zdražuje?

Analýza
Směnný kurz české koruny je v posledních letech velmi dynamický a mění se v závislosti na několika nejdůležitějších faktorech: Úrokovém diferenciálu, ekonomická síle, politické stabilitě, tržnímu sentimentu a mezinárodnímu obchodu.