Max Verstappen - EA Sports

Mistr světa F1 Max Verstappen bude spolupracovat s EA Sports

4. 2. 2023
 

Přibližně za měsíc se opět rozjede kolotoč Formule 1, což znamená, že ze světa tohoto sportu vyplouvají na povrch nové a nové informace. Jednou z nich je podpis smlouvy mezi úřadujícím mistrem světa Maxem Verstappenem a divizí EA Sports.

Podle dohody se bude jezdec Red Bull Racing Max Verstappen podílet na vytváření obsahu napříč portfoliem EA Sports. O co konkrétně se bude jednat, však není veřejně známo. Můžeme se například domnívat, že nadcházející díl F1 23 bude speciálně věnován právě Maxovi Verstappenovi nebo že jeho jezdecké zkušenosti mohou být využity pro vylepšení různých aspektů této či jiných závodních sérií, a možná nejen to.

„Max Verstappen je houževnatý konkurent a skutečný šampion, který sdílí hlubokou lásku ke hrám a hraní,“ řekla Andrea Hopelain, viceprezidentka značky EA SPORTS & Racing. „Ať už jde o hraní s přáteli, nebo o to, abych zůstal soutěživý i mimo trať, EA SPORTS bylo vždy součástí mého života a jsem hrdý na to, že můžu tuto značku po celou sezónu 2023 reprezentovat,“ řekl Max Verstappen. 

Součástí smlouvy je také oficiální sponzorství jezdce, přičemž značka EA Sports bude vyobrazena na přední straně jeho přilby.

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.