Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Pastrňák předvedl nájezd s golfovou holí a skončil druhý

Jediný český zástupce v Utkání hvězd NHL na Floridě se v dovednostních soutěžích před zápasem neztratil. David Pastrňák se zúčastnil disciplíny Breakaway Challenge. Nájezdem s golfovou holí napodobil herce Adama Sandlera coby Happy Gilmorea z filmu Rivalové a získal druhý nejvyšší počet bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Dovednostní soutěže hvězd NHL, Crosby se koupal

Kanonýr Bostonu nejprve s golfovou holí neuspěl, prosadil se až poté s holí, která měla hokejovou čepel. Porota scénku českého šoumena, jemuž dělal caddyho (nosiče holí) týmový spoluhráč brankář Linus Ullmark, ocenila druhým nejvyšším bodovým ziskem. Více dostali Alexandr Ovečkin se čtyřletým synem Sergejem ve trojici se Sidneym Crosbym.

Pastrňákovi po sezoně končí v Bostonu smlouva, ale český útočník nechává svou budoucnost na svém agentovi a sám se stará hlavně o to, aby hrál co nejlépe. "Není kam spěchat. Takhle uprostřed sezony se soustředíte jen na hokej a vše, co je s tím spojené," řekl Pastrňák. "Nepřemýšlím o tom. Mají to v rukách můj agent, management Bostonu a generální manažer Don Sweeney. Já přemýšlím jen o hokeji a svých výkonech. Opravdu. To je vážně všechno, co dělám," prohlásil.

Prestižní disciplínu o nejrychlejšího bruslaře vyhrál Andrej Svečnikov z Caroliny, jenž ve finále porazil Švýcara Kevina Fialu působícího v Los Angeles. Nejtvrdší střelou se v Sunrise prezentoval Švéd Elias Petterson z Vancouveru, vypálil rychlostí 166 km/hod. V soutěži na přesnost dominoval Brock Nelson z týmu New York Islanders, jenž trefil nejrychleji čtyři terče umístěné v každém z rohů branky.

All Star Game začne ve 21:00 SEČ. Nejprve nastoupí týmy Pacifické a Centrální divize, poté týmy Metropolitní a Atlantické divize, v níž se objeví i Pastrňák.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články