InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Expediční kamera – festival cestovatelských filmů

    neděle 28.4 16:00 - Čajovna Pod Stolem, Strakonice

  • Vernisáž výstavy modelů, obrazů a sbírkových předmětů k operaci Overlord

    neděle 28.4 14:00 - Městská galerie Vodňany, náměstí Svobody 18

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milevsko si v domácí premiéře připsalo divizní skalp

MILEVSKO – Poprvé na domácí umělé trávě v novém kalendářním roce se představili fotbalisté Milevska v sobotu 4. února proti divizním Tochovicím. Středočeský oddíl přezimuje na čtrnáctém místě divizní skupiny A, díky spolupráci s třetiligovým Pískem tam na podzim hrál i odchovanec Milevska Filip Hadáček. Talentovaný mladík se na pravém kraji zálohy ukázal i proti svým, ale výhru nevybojoval. Milevsko si připsalo cenný skalp divizního soupeře a trenérovi Miroslavu Strnadovi udělali jeho svěřenci radost hlavně za výkon v prvních 75 minutách, kdy Tochovice přehrávali. Hosté snížili na konečných 1:2 ze svého pohledu až v závěru z pokutového kopu. Další přípravné utkání sehrají vzduchotechnici hned příští sobotu 11. února na hřišti Spartaku Příbram (10).

V týdnu Milevsko definitivně dotáhlo příchod Jakuba Stejskala, který se po podzimu vrátil na přípravu do Písku, ale nyní se oba kluby domluvily na přestupu. Naopak ještě chyběli dovolenkáři Ondřej Kosobud, Ondřej Souček a Tomáš Pich a Richard Bártík je po trhání zubu. Ani Tochovice do Milevska nepřijely kompletní, zítra je čeká další přípravný zápas. Přesto se na milevské umělé trávě představil třeba bývalý ligový fotbalista Příbrami Václav Janů (41), který řídil hru středočeských divizionářů z postu stopera.

FC ZVVZ Milevsko – SK Tochovice 2:1

(1:0). Branky Milevska: 42. Kortan, 53. Martin Hejl.

Sestava Milevska: Michal Hejl – Kálal, Vakoč, Sedlák, Málek – Kortan, Marvan, Süsmilich, Samec – Přibyl, Petřík. Střídali Lalák – Martin Hejl, Buriánek, Baštýř, Hadáček, Stejskal a Imbr.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace