Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mnohaleté přátelství pojilo zpěvačku Šárku Rezkovou s Naďou Urbánkovou (†83). Zpráva o její smrti vdovu po Jiřím Brabcovi (†63) velmi zasáhla, a to nejen proto, že svého času zpívaly na jednom jevišti. Probíraly společně vše možné, mimo jiné i smrt hvězdy české country. Nad odchodem hudebníka Jiřího Brabce pro mnohé vždy visel otazník. Naďa Urbánková patřila k těm, kdo nevěřili, že se populární zpěvák usmrtil vlastní rukou.

„Dost mě to vzalo, že odešla tam na Druhý břeh. Zapálila jsem svíčku a vzpomínám. Doufám, že se tam NAHOŘE potká s mým manželem Jiřím a budou mít o čem povídat. A asi se konečně dozví, jak vše bylo,“ svěřila se Super.cz Šárka Rezková, která o manžela přišla v roce 2003 jen jedenáct měsíců po svatbě. Hudebník se zastřelil na pronajaté chatě a zanechal po sobě pětiměsíčního syna Dominika.

„Naďa nikdy nevěřila, že Jiří z tohoto světa odešel svou rukou. A vidíte, mluvím o tom, protože to po těch letech nemám v sobě uzavřené,“ dodala Šárka Rezková, kterou pojilo s Naďou Urbánkovou mnohaleté přátelství, a dokonce má ve svém repertoáru řadu písní své kolegyně.

Zemřela Naďa Urbánková

„Také chtěla, aby se na její písničky nezapomnělo. A říkala, kdo jiný by je měl zpívat než ty. Tak je postupně už nějaký rok dělám a točím. Moje milá Naďo, poslechla jsem tě skoro ve všem, ale že jsou všichni chlapi stejný jsem ve své zamilovanosti neviděla,“ řekla nám Šárka Rezková, kterou smrt Nadi Urbánkové velmi zasáhla.

„A také si pamatuji, jak jsi řekla i ten tvůj Jirka je stejnej. Rozmysli si všechno dobře, ať nejsi nešťastná. Ona věděla. Tak a teď pojedu na hrob, říct Jiřímu, že nám odešla Naďa. Ale myslím, že už to ví,“ dodala smutně zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám