"PARALAXA S JAROSLAVEM CHVÁTALEM" - MAGAZÍN AKTUALIT Z ALTERNATIVNÍHO PROSTŘEDÍ NAŠEHO SVĚTA - 48

 Redakce

Redakce

autor

08.02.2023 Paralaxa

Vážení přátelé, tento týden ve STŘEDU 8. 2. 2023 v pevně zavedeném čase od 18. 30 hodin máme pro naše posluchače a diváky připravený obsah již čtyřicátého osmého pokračování pořadu "PARALAXA". Pokud sledujete bedlivě dění v prostředí naší domácí i globální reality, tak vidíte, že začíná poměrně výrazným způsobem přituhovat. A protože být v obraze je zcela zásadní, tak i v této aktuální epizodě vám vám nabízíme výběr aktuálních a celkově zajímavých témat. Níže je k dispozici podrobnější obsahové portfolio. Nezapomínáme samozřejmě ani na průběžně vedenou interaktivní diskuzi s posluchači. Připomínáme, že oranžově zbarvená témata jsou nositely obzvláště důležitých aktuálních informací. Pojďme se podívat na bližší prezentaci. 

!!!! AKTUÁLNĚ PŘIDÁNO: OKULTNÍ ANALÝZA ROZSÁHLÉHO DEVASTUJÍCÍHO ZEMĚTŘESENÍ V ROZHRANNÍ TURECKO - SYRIE !!!!

 

TRANSFÉR MIMOZEMSKÝCH TECHNOLOGIÍ DO LIDSKÉ SPOLEČNOSTI: (Aktualizované informace týkající se série objevů a poznatků získaných v rámci spolupráce s mimozemským faktorem a jejich přenos do prostředí naší lidské společnosti).

ZBRANĚ OBRŮ - POZORUHODNÝ NÁLEZ MONSTROZNÍCH ARTEFAKTŮ: (Událost, kterou popíšeme v této reportáži - (fotodokumentace), potvrzuje v současné době velmi diskutovanou hypotézu pravěké obří rasy.

SIBIŘ - OBJEV PRAVĚKÉ SOCHY ANDĚLA VYZAŘUJÍCÍ ZVLÁŠTNÍ ENERGII + VIDEO: (Ruští horníci vyprostili z hlubin sibiřského permafrostu bizarní nález sochy "anděla" s obklopujícím energetickým polem).

AKTUÁLNÍ UDÁLOSTI V ENERGETICKÉ MATRICI ČESKÉ A SLOVENSKÉ REPUBLIKY: (Pravidelná analýza energetických jevů v prostředí "Země dvouocasého lva").

PRŮBĚŽNĚ VEDENÁ INTERAKTIVNÍ DISKUZE S DIVÁKY

 PŘIHLÁŠKY KE SLEDOVÁNÍ POŘADU ON-LINE ZDE

 

SHRNUTÍ:

  • PRAKTICKÉ VYUŽITÍ PŘEDANÝCH MIMOZEMSKÝCH TECHNOLOGÍÍ

  • REALITA PREHISTORICKÉ OBŘÍ RASY SE POTVRZUJE

  • SVĚT ŘEŠÍ NÁLEZ ZÁHADNÉ SOCHY ANDĚLA

  • ANYLÝZA AKTUÁLNÍCH ENERGETICKÝCH JEVŮ NA NAŠEM ÚZEMÍ

  • INTERAKTIVNÍ DISKUZE S DIVÁKY

Nenechte si ujít informace, které hýbají světem. Buďte v obraze, buďte připraveni.

 

Redakce: S. E. V.
Dotazy a technické zabezpečení:
webinare@matrix-2001.cz