InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ságaaneb Vizovský zázrak (Bolek Polívka)

    středa 8.5 19:00 - Divadlo Oskara Nedbala Tábor

    Divadelní představení.

  • Žehnání motorek

    středa 8.5 13:30 - Masarykovo náměstí, Třeboň

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soběslavští hokejisté vyškrtli Vimperk z play-off, sami mají blízko k bitvě se sousedem

SOBĚSLAV – Už jen jediný duel schází aktérům krajské hokejové ligy na jihu Čech k zapečetění programu základní části. Poměrně ostře sledovaný souboj 21. kola se hrál v neděli na soběslavském ledě. Domácí Spartak tam svedl urputný souboj s týmem HC Vimperk a po šedesáti minutách hry se radoval z vítězství 5:1. Konečná podoba výsledku se rodila v podstatě až v závěrečné desetiminutovce střetnutí; soběslavské hráče nasměroval na vítěznou stezku první ze dvou gólů obránce Tomáše Tržila z 50. minuty. V samém závěru vtiskly skóre jednoznačnou podobu branky Vojtěch Slabého, Adama Čížka a znovu Tomáše Tržila. Pevné základy pro celkový úspěch vystavěl suverénním a bezchybným výkonem debutant v domácí brance, dvaadvacetiletý ruský gólman Viktor Selivyorstov. A zatímco hokejisty Spartaku ukotvila nedělní výhra na čtvrtém místě a vyhlížejí soupeře pro vyřazovací část, Vimperští už vědí, že se letošní play-off odehraje bez jejich účasti.

OLH Spartak Soběslav – HC Vimperk 5:1 (1:0, 0:0, 4:1), branky: 4. Píha (O. Pánek, Žákovský), 50. Tržil (Píha), 56. Slabý, 60. Čížek, 60. Tržil (Škoda, O. Pánek) – 42. J. Předota (Holub), rozhodčí Jílek, Vokoun – Diviš, Loucký, vyloučení: 7:5 - navíc Hubáček (Soběslav) a Samohejl (Vimperk) 5 + OK, využití: 1:1, diváků: 333.
Soběslav: Selivyorstov – Kanov, Tržil, Hubáček, Kubeš, V. Pánek, Čížek – O. Pánek, Žákovský, Píha, Škoda, Novák, Kučera, Slabý, Máca, Pauš, od 38. min. navíc Šimák.
Vimperk: Dvořák – Šaršok, Jan Lang, Holub, J. Předota, Drabeš, Turek – J. Sitter, Šafář, R. Sitter, Samohejl (4. Klíma), Korous, Kašpar, Novotný, Jiří Lang, Koška.

Za průběhem dlouho otevřené hokejové partie se na stránkách středečního Týdeníku Táborsko ohlédne trenér soběslavského celku David Pánek. O utkání i nadcházejícím play-off, kde je zatím zaděláno na sousedské čtvrtfinále s Veselím nad Lužnicí, pohovoří obránce Tomáš Tržil, autor vítězného gólu a později i pečetící branky zápasu.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace