Místo zločinu České Budějovice: Peroutku zastřelí jako mafiána | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Místo zločinu České Budějovice: Peroutku zastřelí jako mafiána

Milan Peroutka musel po natáčení k lékaři: Po výstřelu ohluchl!
Milan Peroutka musel po natáčení k lékaři: Po výstřelu ohluchl! (archiv M. Peroutky a archiv Blesk)

Když dostal nabídku zahrát si epizodní roli v kriminálce Místo zločinu České Budějovice, hned na ni kývl. To ještě zpěvák Milan Peroutka (32) netušil, co ho přesně čeká. Coby oběť vraždy na sobě totiž musel mít vestu s rozbuškou!

Tentokrát dostane mordparta Davida Novotného (53) alias Karla Dvořáka hlášení, že zmizel mladý majitel spediční firmy. Jakmile najdou první části těla v igelitovém pytli v řece, je jasné, že došlo k vraždě. V roli zabitého floutka diváci překvapivě uvidí Milana Peroutku.

„Když mi zavolali z České televize s nabídkou, zda nechci hrát v nové kriminálce, okamžitě jsem souhlasil. Rád se na ně dívám, hlavně na ty natočené na základě skutečných případů,“ okomentoval epizodní roličku zpěvák kapely Perutě, který delší dobu před kamerou nestál. „Chybí mi to. Teď si to s novým klipem Abrakadabra vynahradím alespoň ve videoklipech, protože plánujeme tři velké klipové novinky,“ popsal zpěvák, který si už v Ordinaci střihl roli zloděje Jonáše.

Poprvé ho zastřelili

Vzpomínky na natáčení v jižních Čechách ale nemá jen příjemné. „Při natáčení jsem poprvé zažil, jaké to je, když vás ve filmu zastřelí. Přiznám se, že když mi přidělávali vestu s rozbuškou, bylo mi úzko,“ popsal, co kvůli filmovým efektům musel podstoupit. „Nesmíte reagovat na výstřel z pistole, ale na bouchnutí vesty musíte být stále ve střehu,“ dodala hvězda Tváře, která má od dětství problémy s ušima.

Příběh o výměně dětí pokračuje: Oblíbený seriál Kukačky se vrací na televizní obrazovky

Video se připravuje ...

Flám už nikdy!

„Měl jsem kvůli výstřelům obavy. Vpáčil se mi bubínek a špatně jsem slyšel na jedno ucho, naštěstí jsem to ale srovnal léčbou,“ dodal. Zrovna před natáčením náročné scény byl navíc po flámu. „Byl jsem zrovna po večírku, a už to nikdy neudělám,“ přiznal. Naštěstí všechno dobře dopadlo. Jak se mu scéna povedla, sledujte dnes večer od 20:15 v České televizi.

Problémy se sluchem

Milanovy problémy s ušima začaly už v dětství po častých zánětech, které odezněly až v osmnácti letech. Jednou mu také praskl bubínek, protože si do ucha nalil kysličník. „Sluch mi sice funguje, ale můj bubínek vypadá jako krápníková skála. Mám ho po častých zánětech strašně zjizvený,“ popsal Milan na webu Svazu neslyšících a nedoslýchavých osob.

Seriálové novinky v první polovině tohoto roku

Video se připravuje ...

V dětství mu lékaři dávali do uší i trubičky, aby mu v nich větralo. Po dlouhodobé léčbě se to naštěstí srovnalo. „Byl jsem na vyšetření sluchu a nasadili mi i prášky, které to naštěstí vyřešily a vše už je v pohodě,” řekl deníku Aha!. Kvůli častému píchání uší při zánětech ale levé ucho zůstalo trošku horší.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.